Tule kuukausilahjoittajaksi eli bisnesenkeliksi!

Kuukausilahjoittajana eli bisnesenkelinä tuet kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa joka kuukausi

Kuukausilahjoittaminen on vaivatonta.

Lahjoituksesi siirtyy joko e-laskuna tai suoramaksuna säännöllisesti kehitysmaiden naisten avuksi. Täytettyäsi yllä olevan lomakkeen me lähetämme sinulle viitenumeron (e-laskulahjoittaja), jonka avulla käynnistät verkkopankissasi kuukausilahjoitukset. Suoramaksulahjoittajalle lähetämme toimeksiantolomakkeen allekirjoitettavaksi.

Kuukausilahjoittajana eli bisnesenkelinä saat muutaman kerran vuodessa tietoa siitä, miten lahjoituksesi on muuttanut perheiden elämää. Lähetämme sinulle kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Naisten Pankin (osa)vuosikatsauksen.

Mikä on bisnesenkeli?

Naisten Pankin bisnesenkelit ovat säännölliseen lahjoittamiseen sitoutuneita henkilöitä, jotka näkevät kehitysmaiden naisten jaloilleen pääsemisen olevan yksi vaikuttavimmista keinoista mahdollistaa kestävän hyvinvoinnin syntyä. Kuten liike-elämänkin bisnesenkelit, he sijoittavat yksityishenkilöinä omia varojaan mahdollistaakseen yrittämisen ja sitä kautta toimeentulon. Tämän taustalla on ymmärrys siitä, että yritysten luominen vaatii pääomaa ja työtä.

Ryhtymällä Naisten Pankin bisnesenkeliksi olet mukana laittamassa pyöriä pyörimään siellä, missä siitä on eniten apua – hyvin kohdennetusti ja erittäin kustannustehokkaasti perille vietynä. Mahdollisuus perustaa kyläpankki, hankkia ammatillinen koulutus tai vaikkapa käytetty polkupyörä voi auttaa naisen kiinni toimeentuloon, antaa voimia tähän päivään ja lisätä yritteliäisyyden myötä hyvinvointia koko kylässä.

Miten ryhdyn bisnesenkeliksi?

Naisten Pankin bisnesenkelinä voit lahjoittaa kuukausittain itse valitsemasi summan kehitysmaiden naisten yrittämisen ja ammatillisen kouluttamisen tukemiseen. Palkaksi saat todistaa, miten pienistä pääomista voi syntyä suuria muutoksia. Sijoittamalla naisiin sijoitat tulevaisuuteen!

Naisten Pankin bisnesenkelinä päätät itse oman panoksesi kuukausittaisen suuruuden. Naisten Pankin ajattelun ytimessä on aina toiminnan mahdollistaminen paikallisista arjen mahdollisuuksista käsin. Sama pätee myös täällä koti-Suomessa: sinä tiedät itse omat voimavarasi ja määrität sen mukaan oman osallistumisesi. Pieneltäkin tuntuva apu on merkittävä vipu toiminnan mahdollistamisessa kohdemaissamme.

Naisten Pankin bisnesenkeleiden sijoitus kasvaa tuottoa ja kantaa hedelmää paikallisten kyläpankkien kautta palautuen takaisin Suomeen elämänmakuisten ja väkevien voimaantumiskokemusten muodossa. Kummassakin toiminnassa ollaan myös osa isompaa kuvaa – kiinni mahdollisuudessa luoda merkitystä. Bisnesenkeliys on positiivinen ja tarpeellinen voimavara.

Laitetaan pyörät pyörimään! Avaimet kehitysmaiden naisten ja perheiden arjen parantamiseen ovat pienissä teoissa.

Jokainen kuukausilahjoittaja on kullanarvoinen.