Toisenlainen Lahja

Muista ystävää Naisten Pankin Toisenlaisilla Lahjoilla

Anna tärkeälle ihmiselle lahjaksi Naisten Pankin Toisenlainen Lahja.

Naisten Pankin eettisillä lahjoilla tuetaan kestävällä tavalla naisia ja heidän perheitään. Naisten toimeentulon parantuessa lisääntyvät koko yhteisön tulot. Naisten tukeminen on tärkeimpiä keinoja köyhyyden poistamiseksi. Lahjoista saat annettavaksi perinteiset tai sähköiset kortit lahjansaajalle Suomessa, ja samalla autat naisia kehitysmaissa.

Paivahoito_lapselle

Anna lahjaksi Päivähoito lapselle 15 €

Anna lahja vähävaraiselle naiselle kehitysmaissa, jotta hän saa mahdollisuuden koulunkäyntiin. Päivähoito lapselle -lahjalla tuetaan lasten päivähoitoa Naisten Pankin ammattikoulujen yhteydessä. Tällä lahjalla voidaan kattaa yhden lapsen päivähoitokulut kokonaiseksi lukukaudeksi ja sen lisäksi hankkia leluja.

Anna lahjaksi Ammatti 30 €  Lahjaksi ammatti naiselle

Anna Ammatti-lahja kehitysmaan naiselle, joka usein kantaa vastuun koko perheen hyvinvoinnista. Lahjalla autat naisia saamaan ammattiin valmistavaa koulutusta tai tukea pienyrityksen perustamiseen.

 

Anna lahjaksi Yrittäjyyskoulutus 50 €

Anna lahja, jolla tuetaan naisten yrittäjyyskoulutusta kehitysmaissa. Lahjalla autat pienyrittäjiä saamaan tarvittavaa Yrittajyyskoulutus-korttikoulutusta yrittäjyydestä sekä tuotteiden myynnistä, markkinoinnista ja esillepanosta tai pakkaamisesta. Bisneskoulutuksen avulla nainen kehitysmaissa saa tarvittavat eväät toimivan liiketoimintasuunnitelman tekoon ja menestyvän liiketoiminnan harjoittamiseen.

 

Anna lahjaksi Pienlaina 75 €

Anna lahja, jolla tuetaan naisten pienlainatoimintaa kehitysmaissa. Lahjan Lahjaksi pienlaina naisellehinta on 75 €, mutta kyläpankeista saatavien lainojen summat vaihtelevat kymmenistä euroista satoihin euroihin lainansaajan elinkeinosta ja tarpeesta riippuen. Parhaimmillaan lahjoituksesi parantaa useamman naisen elämää, sillä kun laina on maksettu kyläpankille takaisin, se voidaan lainata seuraavalle naiselle.

Anna lahjaksi Naisten Pankin Osake 750 €

Liity Naisten Pankin osakkaaksi! Naisten Pankin osakkeiden ansiosta pystytään Liity Naisten Pankin osakkaaksitukemaan kyläpankki- ja osuuskuntatoimintaa kehitysmaissa, minkä avulla kokonaisten yhteisöjen hyvinvointi kasvaa. Osakkaana saat ajankohtaista tietoa Naisten Pankin työstä niin kotimaassa kuin kohdemaissamme sekä nimesi tai yrityksesi nimen osakaslistalle.

Auttamalla naisen toimeentulon alkuun, hyötyy siitä hänen perheensä, ja usein myös koko kyläyhteisö. Naisten Pankin Toisenlaisella Lahjalla tuet kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa.

Tilaa Naisten Pankin eettiset lahjat verkosta tänään ja autat naisia kehitysmaissa jo huomenna! ->