Joulupankki 2016

KIITOS! Naisten Joulupankki 2016 saavutti ennätysmäisen suosion. Kiitos, että olet mukana turvaamassa kehitysmaiden naisten tulevaisuutta.

Joulupankki 2016 keräsi ennätystuloksen

Vuonna 2016 Naisten Joulupankki saavutti ennätystuloksen. Jouluna kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon hyväksi lahjoitettiin varoja jopa 11 169 euroa. Joulun hyväntekijöinä olivat mukana lukuisat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt ja haluamme kiittää teitä kaikkia.

Joulun 2016 hyväntekijöinä mukana mm.:

BCC Business Coaching Center Oy, Helsinki
BDO Oy, Helsinki
Ekokampaamo Villielo, Jyväskylä
EY
Fiblon Oy Ay, Pori
Hengähdä hetki – klassista ja urheiluhierontaa, Helsinki
Korvenrannan Puusepäntehdas Oy, Järvelä
Mediataivas Oy, Jyväskylä
Mikkelin kesäyliopisto
Pikkupalatsi Oy, Tampere
Professoriliitto
SUNET/ Suupohjan Seutuverkko Oy, Kauhajoki
Suomen Siipikarjaliitto
Tilipalvelu Profitas Oy

Ja lukuisat yksityishenkilöt, kiitos teille jokaiselle!

Mihin Joulupankin varat käytetään?

Joulupankki-kampanjan varat käytetään naisten yrittäjyyden ja toimeentulon parantamiseksi kehitysmaissa. Vuonna 2017 Naisten Pankki tekee työtä kuudessa hauraassa kehitysmaassa, joissa tuemme:

  • naisten taloudellista toimeentuloa, osaamista ja oikeuksia parantavia hankkeita
  • pienlainoja, ammattikoulutusta ja muuta yrittäjyyteen tähtäävää toimintaa
  • monia uusia, innovatiivisia naisten yrittäjyyteen tähtääviä pilottihankkeita

Vajaan kymmenen toimintavuoden aikana Naisten Pankki on tuonut yli 30 000 ihmistä toimeentulon piiriin ja perheet mukaanlaskien välillisiä hyödynsaajia on yli 150 000. Vuonna 2017 hankkeidemme kautta 16 000 naista pääsee oman toimeentulon piiriin. Lue lisää työstämme täältä.

yatta880

Sierra Leonen raaka ja monivuotinen sisällissota pakotti yli kolmanneksen maan väestöstä jättämään kotinsa. Kahden lapsen äiti ja kolmen lapsen isoäiti Yatta Kiawu pakeni Liberiaan. Liberiassa Yatta pääsi mukaan Naisten Pankin työhön. Tänään Yatta on ylpeä 30 kanan pienkanalan omistaja. Hankkeen myötä kylän naisten toimeentulo on moninkertaistunut ja työtavat tehostuneet osuuskuntatoiminnan ansiosta. Yatta haluaa maataloudesta itselleen elinkeinon, jolla elättää perheensä. Yatta on kiitollinen niille sadoille ja tuhansille naisille Suomessa, jotka auttavat näitä naisia maapallon toisella puolella. ”Voimaannuttamalla naisen, saat koko maailman voimaantumaan!”