Tue ostamalla

Tuotteita Naisten Pankin hyväksi. Voit tukea Naisten Pankin toimintaa myös ostamalla eri kumppaniyritystemme tuotteita. Tuotteiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Naisten Pankille. Tällä sivulla on kerrottu, mistä voit tuotteita ostaa.

Näitä tuotteita ostamalla tuet Naisten Pankin työtä.

Onnellinen Pulla -leivontakirja

Onnellinen pulla -kaunokirjallinen leivontakirja tarjoilee kaunokirjallisuutta mielen ravinnoksi ja herkullisia leivontaohjeita moneen makuun. Reseptien lisäksi kirja tarjoaa makumuistoja ja koukuttavia tarinoita niin leivoksista kuin leipäjuuristakin, joita ovat lahjoittaneet kotimaiset eturivin kirjailijat. Reetta Meriläisen ja Johanna Pentikäisen toimittama kirja tukee Naisten Pankkia. Naistenpankkilaiset ovat lahjoittaneet kirjaan rakkaimpia leivontareseptejään. Tilaa kirja täältä tai kysyy lisää kirjasta lähimmältä paikallisryhmältäsi.

 

 

Design Airi Hietala / Apan koru

PergamenttikoruUniikit, pergamentista ja hopeasta käsityönä tehdyt korut kuuluvat Ikiaikainen sarjaan. ”Herkkä kuin sudenkorennon siipi. Tai yön jääriite veden pinnalla – se, johon valo luo kuvioitaan. Pergamentista ja hopeasta. Ikiaikainen–sarjan korut kertovat luonnosta ja sen herkän mahtavistavoimista. Ikiaikaisista. ” Pergamentti on muokkaamatonta nahkaa. Jokaisesta myydystä pergamenttikorusta lahjoitetaan Naisten Pankille 10 €.
Koruja saat verkkokaupasta.

Nordea

Nordesta voit hankkia oman MyMoney-kuvakortin Naisten Pankin logolla. Jokaisesta hankitusta Naisten Pankki -logokortista Nordea tukee Naisten Pankkia kolmella eurolla. Nordealla on käytössään myös e-Possu palvelu, jonka kautta voit tehdä lahjoituksia Naisten Pankille. Lahjoittamaan pääset ottamalla ePossu-palvelun käyttöön omassa verkkopankissasi.

SkinOrganics Finland

SkinOrganics Finland lahjoittaa Naisten Pankille kymmenen prosenttia verkkokaupan myyntituotosta Shea WaLe karitevoin ja mustan saippuan ”Ashanti Style” osalta.