Tue Naisten Pankkia ostamalla

Tue Naisten Pankkia ostamalla

Voit tukea Naisten Pankin toimintaa myös ostamalla yhteistyökumppaneidemme tuotteita. Kunkin tuotteen kohdalla kerrotaan, kuinka paljon myyntihinnasta lahjoitetaan Naisten Pankin toimintaan. Tutustu tarjontaan ja tee ostoksia itsellesi tai lahjaksi – teet samalla hyvää myös kehitysmaiden naisille!

Onnellinen Pulla -leivontakirja

Onnellinen pulla -kaunokirjallinen leivontakirja tarjoilee kaunokirjallisuutta mielen ravinnoksi ja herkullisia leivontaohjeita moneen makuun. Reseptien lisäksi kirja tarjoaa makumuistoja ja koukuttavia tarinoita niin leivoksista kuin leipäjuuristakin, joita ovat lahjoittaneet kotimaiset eturivin kirjailijat. Reetta Meriläisen ja Johanna Pentikäisen toimittama kirja tukee Naisten Pankkia. Naistenpankkilaiset ovat lahjoittaneet kirjaan rakkaimpia leivontareseptejään.
Tilaa kirja verkkokaupasta tai suoraan Naisten Pankin paikallisryhmiltä!

Ellen-helmikorut Naisten Pankin hyväksi

Naisten Pankin pitkäaikainen yhteistyökumppani House of Elliott lahjoittaa Ellen-rannekorujen ja -kaulakorujen myynnistä 50 % Naisten Pankille. Korun mukana saa pienen Naisten Pankki -logolaatan. Kampanja on voimassa 2.6.2019 asti. Materiaalit: helmiäishelmi, viljelty makeanvedenhelmi, Sterling-hopea. Suomalaista designia, käsintehty, takuu 12 kk.
Ellen-helmirannekoru – Elastinen koru, joka sopii kaiken kokoisiin ranteisiin. Seashell-helmiä, joiden välissä hopeaa.
Ellen-helmikaulakoru  –  Klassinen ja kevyt koru, jossa Sterling-hopeaa, helmiäishelmi, viljelty makeanvedenhelmi.
Ellen-helmikorusetti – Settiin kuuluvat helmikaulakoru, -rannekoru sekä -korvakorut.

Opetusaiheisia postikortteja ostamalla tuet kehitysmaan naisia

Taidemaalari Ebba Masalin kuvittamista kasviaiheisista opetustauluista tehdyt tuotteet ovat herättäneet suurta ihastusta ja niistä on tullut varsinainen myyntihitti. Taito Itä-Suomi ry Kenkävero on painattanut opetustauluja muun muassa kodintekstiileihin, julisteisiin ja postikortteihin.

Kaikista Ebba Masalinin kasviaiheisista opetustauluista tehdyistä postikorteista lahjoitetaan 10 senttiä Naisten Pankille.