Tue Naisten Pankkia ostamalla

Tue Naisten Pankkia ostamalla

Voit tukea Naisten Pankin toimintaa myös ostamalla yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita. Kunkin tuotteen kohdalla kerrotaan, kuinka paljon myyntihinnasta lahjoitetaan Naisten Pankin toimintaan. Tutustu tarjontaan ja tee ostoksia itsellesi tai lahjaksi – teet samalla hyvää myös kehitysmaiden naisille!

Naisten Pankin kahvi ja tee tukevat naisten työllistymistä

Naisten Pankin suodatinkahvia ja teetä on myynnissä Tampereen kehitysmaakauppa ry:n verkkokaupassa. Jokaisesta verkkokaupan kautta ostetusta kahvipaketista lahjoitetaan 2 euroa ja teepaketista 1 euro Naisten Pankille.

Kahvi tulee Tansaniasta raakakahvina ja sen paahtaa, pakkaa sekä toimittaa Tampereen kehitysmaakauppa ry. Kahvilla ja teellä on Reilun kaupan sertifikaatti. Tummapaahtoisen kahvin ovat viljelleet Afrikan vanhimman osuuskunnan, Kilimanjaro Native Co-Operative Unionin viljelijät Kilimanjaro-vuoren vulkaanisilla rinteillä. Tee tulee Rungwen teepienviljelijöiden yhdistyksen jäsenviljelijöiltä eteläisestä Tansaniasta. Naisten Pankin kahvia myydään myös S-ryhmän Food Market Herkuissa.

Onnellinen Pulla -leivontakirja

Onnellinen pulla -kaunokirjallinen leivontakirja tarjoilee kaunokirjallisuutta mielen ravinnoksi ja herkullisia leivontaohjeita moneen makuun. Reseptien lisäksi kirja tarjoaa makumuistoja ja koukuttavia tarinoita niin leivoksista kuin leipäjuuristakin, joita ovat lahjoittaneet kotimaiset eturivin kirjailijat. Reetta Meriläisen ja Johanna Pentikäisen toimittama kirja tukee Naisten Pankkia. Naistenpankkilaiset ovat lahjoittaneet kirjaan rakkaimpia leivontareseptejään.
Tilaa kirja verkkokaupasta tai suoraan Naisten Pankin paikallisryhmiltä!

Ellen-helmikorut Naisten Pankin hyväksi

Naisten Pankin pitkäaikainen yhteistyökumppani House of Elliott lahjoittaa Ellen-rannekorujen ja -kaulakorujen myynnistä 50 % Naisten Pankille. Korun mukana saa pienen Naisten Pankki -logolaatan. Kampanja on voimassa 31.12.2019 asti. Materiaalit: helmiäishelmi, viljelty makeanvedenhelmi, Sterling-hopea. Suomalaista designia, käsintehty, takuu 12 kk.
Ellen-helmirannekoru – Elastinen koru, joka sopii kaiken kokoisiin ranteisiin. Seashell-helmiä, joiden välissä hopeaa.
Ellen-helmikaulakoru  –  Klassinen ja kevyt koru, jossa Sterling-hopeaa, helmiäishelmi, viljelty makeanvedenhelmi.
Ellen-helmikorusetti – Settiin kuuluvat helmikaulakoru, -rannekoru sekä -korvakorut.

Opetusaiheisia postikortteja ostamalla tuet kehitysmaan naisia

Taidemaalari Ebba Masalin kuvittamista kasviaiheisista opetustauluista tehdyt tuotteet ovat herättäneet suurta ihastusta ja niistä on tullut varsinainen myyntihitti. Taito Itä-Suomi ry Kenkävero on painattanut opetustauluja muun muassa kodintekstiileihin, julisteisiin ja postikortteihin.

Kaikista Ebba Masalinin kasviaiheisista opetustauluista tehdyistä postikorteista lahjoitetaan 10 senttiä Naisten Pankille.

LapLay -sylitasojen myynnistä viisi euroa Naisten Pankille

Oululainen käsityöyrittäjä Heidi Kumpumäki valmistaa kannettaville laitteille tarkoitettua LapLay -sylitasoja. Myymistään tuotteista hän lahjoittaa viisi euroa Naisten Pankille.

Sylitasoissa käytetään laadukasta huonekalukangasta. Puuosat ovat koivuvaneria ja sylitasojen sisällä on styroksipalloja.

Tuote on kevyt ja sitä on helppo pitää sylissä erilaisissa asennoissa. Se muovautuu käyttäjän ja käytön mukaan ja antaa tietokoneelle vakaan pohjan.

Tuotetta saa myös omien toiveiden mukaan tilauksesta. Asiakas voi esimerkiksi lähettää itse valitsemansa kankaan.

Tilaamalla Askel-lehteä tuet Naisten Pankkia

Aikakauslehti Askel lahjoittaa jokaisesta uudesta tilauksesta tilaajalahjana yhden euron Naisten Pankille. Kumppanuksia yhdistää halu tukea ja pitää huolta köyhyydessä elävistä naisista. Ajatus Naisten Pankki -kumppanuudesta syntyi päätoimittaja Mari Teinilän mukaan lehden uudistuksen yhteydessä.

– Totesimme meidän arvojemme olevat yhteneväiset. Sekä Askel-lehdelle että Naisten Pankille on tärkeää heikommista huolen pitäminen.

– Yhden euron lahjoitus jokaisesta tilauksesta korvaa perinteisen tilaajalahjan, josta haluttiin luopua myös ekologisista syistä. Lukijalahjan haluttiin edustavan lehden arvoja.

 

Onnellisten Elämysten kalenteri tuo iloa myös kehitysmaan naisille

Yrittäjä Sanna Katajaisen kokoama Onnellisten Elämysten Vuosi 2020 -kalenteri sopii hyvin lahjaksi itselle, lähimmäisille tai asiakkaille. Inspiroivat tekstit ja upeat kuvat ilahduttavat vuoden jokaisena päivänä.

Kalenterin hinta on on 30 e (sis. postituskulut) ja jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan kolme euroa Naisten Pankille.

Alle 10 kalenterin tilaukset osoitteeseen tiina.toivakka@naistenpankki.fi Jos tilaat kalentereita isomman määrän (yli 10 kpl), tee tilauksesi suoraan Sannalle. (sanna@ammila.fi)
Tilausohjeet: Kirjoita sähköpostin otsikoksi Kalenteritilaus 2020 ja viestikenttään nimesi, toimitusosoite ja kalentereiden määrä. Saat laskun tilauksesi mukana. Kalentereita postitetaan viikottain.
Huom! Turun seudulla asuva – kysy kotiinkuljetuksesta!

Kalenterit tulevat myyntiin viikolla 41.

Osallistumalla onnellisten elämysten vuoteen teet samalla hyvää kehitysmaan naisille!

Voglia Oy ja Naisten Pankki aloittavat yhteistyön

Suomalainen vaatevalmistaja Voglia Oy on käynnistänyt lahjoituskampanjan, jonka aikana yritys lahjoittaa kolme euroa yö- ja oloasumalliston jokaisesta myydyistä Naisten Pankille.

Lahjoituskampanja kestää vuoden 2019 loppuun, ja tuotteet ovat myynnissä kaikissa Voglian myymälöissä ja verkkokaupassa. Tuotteet valmistetaan ylijäämämateriaaleista ja valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Voglialla on myymälät Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Seinäjoella, Oulussa, Parikkalassa ja Hämeenlinnassa Tuuloksessa.