Tue Naisten Pankkia ostamalla

Tue Naisten Pankkia ostamalla
Voit tukea Naisten Pankin toimintaa myös ostamalla yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita. Kunkin tuotteen kohdalla kerrotaan, kuinka paljon myyntihinnasta lahjoitetaan Naisten Pankin toimintaan. Tutustu tarjontaan ja tee ostoksia itsellesi tai lahjaksi – teet samalla hyvää myös kehitysmaiden naisille!

Naisten Pankin kahvi ja tee tukevat naisten työllistymistä

Naisten Pankin suodatinkahvia ja teetä on myynnissä Tampereen kehitysmaakauppa ry:n verkkokaupassa. Jokaisesta verkkokaupan kautta ostetusta kahvipaketista lahjoitetaan 2 euroa ja teepaketista 1 euro Naisten Pankille.

Kahvi tulee Tansaniasta raakakahvina ja sen paahtaa, pakkaa sekä toimittaa Tampereen kehitysmaakauppa ry. Kahvilla ja teellä on Reilun kaupan sertifikaatti. Tummapaahtoisen kahvin ovat viljelleet Afrikan vanhimman osuuskunnan, Kilimanjaro Native Co-Operative Unionin viljelijät Kilimanjaro-vuoren vulkaanisilla rinteillä. Tee tulee Rungwen teepienviljelijöiden yhdistyksen jäsenviljelijöiltä eteläisestä Tansaniasta. Naisten Pankin kahvia myydään myös S-ryhmän Food Market Herkuissa.

Desicon kynttilöiden tuotosta osa Naisten Pankille

Perinteinen kynttilävalmistaja Desico lahjoittaa kahden yksittäisen pöytäkynttilän ja yhden kruunukynttilä-kimpun myyntituotosta kaksi euroa Naisten Pankille.

Desicon laajasta kynttilävalikoimasta löytyi Naisten Pankin logon väreihin sopivia kynttilävaihtoehtoja ja niistä valittiin kolme, kaksi yksittäistä pöytäkynttilää ja yksi kruunukynttilä-kimppu. Jokaisen tuotteen myynnistä yritys lahjoittaa kaksi euroa Naisten Pankille. TTuotteet ovat aluksi saatavana Desicon tehtaanmyymälän lisäksi yrityksen verkkokaupasta. Tuotteet tulevat myyntiin myös Helsingin Stockmannille, ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Jatkossa tuotteiden myyntipaikkoja pyritään lisäämään.

Pöytäkynttilät 

Kruunukynttilä-kimppu

Naisten Pankin korvakorut nyt Viaminnetin nettikaupassa

Naisten Pankin yhteistyökumppanin Viaminnet Oy:n Naisten Pankille valmistamat upeat korvakorut ovat nyt saatavilla Viaminnetin nettikaupassa. Kauniin ja monikäyttöisen korun hinta on 59 €, josta Naisten Pankille lahjoitetaan 10 €.

Naisten Pankin väreissä suunnitellut korut valmistetaan Herttoniemessä sijaitsevassa, muun muassa maahanmuuttajanaisia työllistävässä Iiris Pro- keskuksessa.

 

Kaunis ja kevyt Naisten Pankki -hopeakaulakoru

Naisten Pankki -kaulakoru on saanut inspiraationsa tutusta “tukkimiehen kirjanpidosta”. Korun leveys on 18 mm, korkeus 13 mm, materiaali 925 Sterling-hopeaa – pystyviivat kiillotettua hopeaa, “vipuvarsi” mattapintainen. Korun takana on kaksi lenkkiä hopeista (925) ketjua varten – ketjujen pituudet 40 cm tai 45 cm tai 50 cm.

Hinta 45 €/kpl, josta TAIKA-korut lahjoittaa 10 € Naisten Pankille – hinta sis. alv 24 %.

Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

 

 

Store of Women - ostovalinnoilla työtä ja toimeentuloa kehitysmaiden naisille

Naisten Pankin monivuotisen yhteistyökumppanin, Reilun kaupan tuotemyyntiä ja markkinointia kehittävän FAIR.FIn uuteen verkkokauppaan on luotu kokoelma, jonka tuotteiden myynnistä lahjoitetaan 15 prosenttia Naisten Pankille.

Store of Women on useamman naisyrittäjän yhteinen kehitysprojekti, jonka tärkeimpänä tavoitteena on nostaa naisten työn arvostusta ja sitä kautta vahvistaa paikallisia yhteisöjä ja vähentää eriarvoisuutta kehittyvissä maissa.

Eurooppalaisen designtyön siivittämänä, vaatteita on kehitetty ja valmistettu esimerkiksi Bangladeshissa, Nepalissa sekä Intiassa ja ne edustavat omien tuoteryhmiensä parhaimmistoa.

Verkkokaupassa on myynnissä laadukkaasti kudotuista pellava- ja luomupuuvillakankaista käsin ommeltuja paitoja, housuja ja mekkoja. Lue lisää TÄÄLTÄ..

Opetusaiheisia postikortteja ostamalla tuet kehitysmaan naisia

Taidemaalari Ebba Masalin kuvittamista kasviaiheisista opetustauluista tehdyt tuotteet ovat herättäneet suurta ihastusta ja niistä on tullut varsinainen myyntihitti. Taito Itä-Suomi ry Kenkävero on painattanut opetustauluja muun muassa kodintekstiileihin, julisteisiin ja postikortteihin.

Kaikista Ebba Masalinin kasviaiheisista opetustauluista tehdyistä postikorteista lahjoitetaan 10 senttiä Naisten Pankille.

Tilaamalla Askel-lehteä tuet Naisten Pankkia

Aikakauslehti Askel lahjoittaa jokaisesta uudesta tilauksesta tilaajalahjana yhden euron Naisten Pankille. Kumppanuksia yhdistää halu tukea ja pitää huolta köyhyydessä elävistä naisista. Ajatus Naisten Pankki -kumppanuudesta syntyi päätoimittaja Mari Teinilän mukaan lehden uudistuksen yhteydessä.

– Totesimme meidän arvojemme olevat yhteneväiset. Sekä Askel-lehdelle että Naisten Pankille on tärkeää heikommista huolen pitäminen.

– Yhden euron lahjoitus jokaisesta tilauksesta korvaa perinteisen tilaajalahjan, josta haluttiin luopua myös ekologisista syistä. Lukijalahjan haluttiin edustavan lehden arvoja.

 

Onnellinen Pulla -leivontakirja

Onnellinen pulla -kaunokirjallinen leivontakirja tarjoilee kaunokirjallisuutta mielen ravinnoksi ja herkullisia leivontaohjeita moneen makuun. Reseptien lisäksi kirja tarjoaa makumuistoja ja koukuttavia tarinoita niin leivoksista kuin leipäjuuristakin, joita ovat lahjoittaneet kotimaiset eturivin kirjailijat. Reetta Meriläisen ja Johanna Pentikäisen toimittama kirja tukee Naisten Pankkia. Naistenpankkilaiset ovat lahjoittaneet kirjaan rakkaimpia leivontareseptejään.
Tilaa kirja verkkokaupasta tai suoraan Naisten Pankin paikallisryhmiltä!