Tue ostamalla

Tuotteita Naisten Pankin hyväksi. Voit tukea Naisten Pankin toimintaa myös ostamalla eri kumppaniyritystemme tuotteita. Tuotteiden myyntihinnasta osa lahjoitetaan Naisten Pankille. Tällä sivulla on kerrottu, mistä voit tuotteita ostaa.

Näitä tuotteita ostamalla tuet Naisten Pankin työtä.

Samujin nahkaiset pikkulaukut ja lompakot

Samuji Vene Purse Naisten Pankin tuoteyhteistyössä

Samujin 100% nahkasta valmistetut pikkulaukut (Small Vene Purse) ja lompakot (Mini Wallet) ovat laadukkaita lahjaideoita naiselle tai omaan käyttöön arjessa ja juhlassa. Samuji lahjoittaa osan Ananasa-kuosisista Small Vene Purse ja Mini Wallet -tuotteista Naisten Pankille. Ananasa-kuosin on luonut tekstiilitaiteilija Erja Hirvi. Tuotteet valmistetaan italiassa. Tuotteet ovat myynnissä Samujin verkkokaupassa sekä Samujin liikkeissä Helsingin Pohjoisesplanadilla ja Erottajalla.

Lautasellinen iloa keittokirja 250pxLautasellinen iloa – kirjallinen keittokirja

Lautasellinen iloa -kirjallinen keittokirja tarjoilee kaunokirjallisuutta mielen ravinnoksi ja kiehtovia ruokaohjeita moneen makuun. Reetta Meriläisen ja Johanna Pentikäisen toimittama kirja tukee Naisten Pankkia, joka edistää kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä. Naistenpankkilaiset ovat lahjoittaneet kirjaan rakkaimpia ruokareseptejään. Kokoelmaa rikastuttamassa on myös kohdemaista saatuja etnisiä ruokia. Tilaa kirja täältä tai kysyy lisää kirjasta lähimmältä paikallisryhmältäsi.

Design Airi Hietala/Apan Koru

Pergamenttikoru

Uniikit, pergamentista ja hopeasta käsityönä tehdyt korut kuuluvat Ikiaikainen sarjaan. ”Herkkä kuin sudenkorennon siipi. Tai yön jääriite veden pinnalla – se, johon valo luo kuvioitaan. Pergamentista ja hopeasta. Ikiaikainen–sarjan korut kertovat luonnosta ja sen herkän mahtavistavoimista. Ikiaikaisista. ” Pergamentti on muokkaamatonta nahkaa. Jokaisesta myydystä pergamenttikorusta lahjoitetaan Naisten Pankille 10 €.
Koruja saat verkkokaupasta.

Nordea

Nordesta voit hankkia oman MyMoney-kuvakortin Naisten Pankin logolla.
Jokaisesta hankitusta Naisten Pankki –3051-MyMoney_Naisten_Pankk113C0logokortista Nordea tukee Naisten Pankkia kolmella eurolla. Nordealla on käytössään myös e-Possu palvelu, jonka kautta voit tehdä lahjoituksia Naisten Pankille.

Lahjoittamaan pääset ottamalla ePossu-palvelun käyttöön omassa verkkopankissasi

SkinOrganics Finland

SkinOrganics Finland lahjoittaa Naisten Pankille kymmenen prosenttia
verkkokaupan myyntituotosta Shea WaLe Skin organics yritysyhteistyökumppani Naisten Pankki_250pxkaritevoin ja mustan saippuan ”Ashanti Style” osalta.