Naisten Pankki täyttää 10 vuotta - tervetuloa mukaan juhlimaan!

Naisten Pankin 10-vuotisjuhla

Tänä vuonna juhlitaan, tule mukaan! Naisten Pankki on tukenut kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä sekä omaehtoista toimeentuloa jo 10 vuotta.

Hyvä kasvaa unelmasta

Naisten Pankin unelma on alusta lähtien ollut, että yhä useampi kehitysmaiden nainen saa mahdollisuuden nousta köyhyydestä, yhä useampi perhe saa leivän, yhä useampi kylä voi paremmin ja ihmiset ympäri maailmaa liittyvät mukaan tekemään tästä unelmasta totta. Tänä vuonna Naisten Pankin unelmaa on toteutettu jo 10 vuotta. Nyt on syytä juhlaan!

Naisten Pankin 10-vuotisjuhlassa kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä näemme upeita esityksiä, jotka kumpuavat Naisten Pankin arvoista ja toiminnan kulmakivistä. Tule mukaan juhlimaan, viihtymään ja inspiroitumaan. Samalla tuet Naisten Pankin arvokasta työtä ja kehitysmaiden naisten unelmien toteutumista.

Ohjelma

Kanssamme juhlivat Naisten Pankin ”kummitäti” Elisabeth Rehn, perustajajäsen Marianne Heikkilä, puheenjohtaja Reetta Meriläinen, Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen ja FinnWalk-kävelijä, yrittäjä Jaana Villanen.  Illan juontaa näyttelijä Simo Routarinne.

OSTA LIPPUSI NYT   > >

Lisätietoa

Juhlan pääsymaksu on 40,00 €/henkilö tai 75,00 €/2 hlöä (sis. Lippu.fi palvelumaksut). Tapahtuman tuotto ohjataan Naisten Pankille, kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon hyväksi.

 

 

Kerro myös ystävillesi ja tuttavillesi upeasta 10-vuotisjuhlastamme. Löydät tapahtuman myös Facebookista

Tilaisuuden järjestää Naisten Pankki.

#JuhliNaiselleAmmatti
#NaistenPankki10v

 Majoitus

Majoitus on omakustanteinen. Sokos Hotel Presidentti Helsingin keskustassa tarjoaa naistenpankkilaisille huoneita hintaan

120 € / 1hh standard
135 € / 2hh standard
Uusitut huoneet by Ivana Helsinki 20 euron lisämaksusta

Varaukset:

Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
Puhelin: 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Varausta tehdessäsi mainitsethan kiintiötunnuksen Naisten Pankin 10-vuotisjuhla.

OSTA LIPPUSI NYT  > >

Läpi koko juhlavuoden 2017 voit seurata, miten Naisten Pankki toteuttaa kehitysmaiden naisten unelmia ja miten pääset mukaan tukemaan tätä tärkeää työtä:

Hyvä kasvaa unelmasta >>