Brunssi, muotinäytös ja kuntovinkkejä Jyväskylässä

Maaliskuu tuo tullessaan naistenpäivän, johon osallistumalla voit auttaa kehitysmaiden naisia luomaan parempaa tulevaisuutta itselleen ja perheelleen.

Jyväskylässä tapahtuu naistenpäivänä 8.3!

Paikka: Jyväskylä Naistenpäivän kunniaksi jyväskyläläiset yritykset tarjoavat iloisia yllätyksiä:

1. Ravintola Pöllöwaarissa on tarjolla runsas aamiainen klo 9.30, jonka yhteydessä sommelier Sami Tiitto kertoo kuohuviineistä ja antaa hyviä vinkkejä kevään ja kesän juhliin sopivista kuohujuomista. Hintaan 23e sisältyy lasillinen kuohuvaa. Jokaisesta aamiaisesta lahjoitetaan 10 euroa Naisten Pankille. Ilmoittaudu myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi 5.3. mennessä. Ravintola Pöllöwaari, Yliopistonkatu 23, Jyväskylä.

2. Boutique Minzi on mukana kampanjassamme ja lahjoittaa päivän myynnistä 20 % Naisten Pankille. Minzistä löydät monia merkkejä kuten Mexx, FilippaK, By Malene Birger, ja Liu Jo. Minzissä saat kaupungin parhaan palvelun ja rennon tunnelman. Myös stailauksia asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Boutique Minzi, Väinönkatu 30, Jyväskylä.

3. Kuntomaailmassa on keräyslipas koko viikon ajan Naisten Pankin hyväksi. Naistenpäivänä Kuntomaailmassa on avoimet ovet ja personal trainer antaa kuntovinkkejä (personal trainer paikalla jo Pöllöwaarin aamiaisella). Kuntomaailma, Torikeskus, Jyväskylä