Afrikkalaisia rytmejä Amanin tahdissa 4.11. klo 18

Tervetuloa nauttimaan afrikkalaisista rytmeistä Amanin tahdissa! Hyväntekeväisyyskonsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Naisten Pankille.

Amani on afrikkalaista musiikkia esittävä oululainen musiikkiryhmä. Amani on suahilin kieltä, ja se tarkoittaa rauhaa. Alkuperäinen ryhmä aloitti toimintansa jo vuonna 1976 ja vuodesta 1987 lähtien ryhmä on omistautunut afrikkalaiselle musiikille. Amanin konsertin Naisten Pankille sponsoroi Agapistisäätiö.

Konsertti järjestetään sunnuntaina 4.11. klo 18 Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan aulassa, Kaitoväylä 5. Ovet ja Naisten Pankin kahvila avataan kello 17. Ennen konserttia on mahdollisuus kiertää kasvihuoneissa, kahvitella ja tutustua Naisten Pankin toimintaan. Paikalla on myös hortonomi Annikki Kestilä.

Lipun hinta on 15 € sisältää väliaikatarjoilun sekä arvan. Arvomme lipun ostaneiden kesken Seija Nikun lasitaideteoksen ja villasukat. Voit tukea Naisten Pankkia myös ostamalla tuotteitamme, kuten heijastimia, parkkikiekkoja, kirjanmerkkejä, villasukkia ja kortteja.

Konsertin kesto: 2 x 30 min + väliaika. Lippuja voi varata etukäteen sähköpostilla tarja.kackman@gmail.com.

Naisten Pankki on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton vapaaehtoisyhteisö, jossa voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset, lukuisat osakkaat ja lahjoittajat. Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin työn keskiössä. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä.

http://www.facebook.com/Amaniheimo
http://www.facebook.com/naistenpankkioulu
http://naistenpankki.fi/oulu