Älä jätä sinua yksin – pe 17.11. klo 15

Jo legendaksi tulleen Ritva Oksanen & Pedro Hietanen -parivaljakon konsertin teemana ovat ystävyys, toisen huomioon ottaminen, lämpö ja rakkaus.

Ritva Oksanen lausuu ja tulkitsee kappaleiden välissä valitsemiaan tekstejään – loistavalla ammattitaidollaan ja karismallaan. Konsertissa kuullaan mm. Ystävän laulu, Paratiisi, Kotkan ruusu, Yölento, Laulu se on iloni ja työni, Siks oon mä suruinen, Niin kaunis on maa, Maailma on kaunis, Minä olen muistanut ja Minne kukat ovat kadonneet – säestys Pedro Hietanen.

Näyttämöohjaus: Osku Heiskanen
Tekstit: Aino Suhola ja Eva Kleman
Laulut ja tekstien tulkinta: Ritva Oksanen
Dramaturgia: Ritva Oksanen ja Matti Kuikkaniemi
Kapellimestari: Pedro Hietanen

Liput 36,00 euroa, josta 6,50 euroa Naisten Pankille.

VARAA LIPPUSI TÄSTÄ 5.11. mennessä

Lippujen varaus – paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi 5.11. mennessä.
Kirjoita viestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Lippujen maksu – Maksa liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille
FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Maksun viitenumero on 1290. Näin varmistat paikkasi.

Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi ko. esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Pääsisäänkäynti Albertinkatu 32.

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Tervetuloa tunnelmalliseen Aleksanterin teatteriin!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Yhteistyössä