Kävele Naiselle Ammatti – arkkitehtuurikävely Limingassa

Tänä vuonna valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään koko loppuvuoden kestävänä kampanjana, jolloin voit valita kävelypaikkasi itse. Lähde kävelylle yksin, perheesi tai ystäviesi kanssa, tai osallistu vaikkapa Limingassa järjestettävään arkkitehtuurikävelyyn. Kävele Naiselle Ammatti -kampanjalla keräämme lahjoituksia hauraiden maiden naisten ammatillisen koulutuksen, yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon tukemiseksi.

Tapaamme klo 12 Limingan museoalueella ja lähdemme yhdessä kiertämään esteettömän, noin kahden kilometrin mittaisen lenkin. Huolehdimme samalla turvaväleistä.

Limingan museoalueelta käynnistyvä lenkki kulkee pitkin Liminkajoen vartta. Joen vartta mukaileva Rantatie ja sen varrelle rakennettujen talojen rivistö luovat elävän kuvan 1800-luvun kuntakeskuksesta. Limingan vanhimman talon Sunilan kohdalta käännymme asfalttitielle ja kohti uutta kuntakeskusta. Reilun kymmenen vuoden aikana Liminka on muuttunut ja laajentunut. Uudet koulurakennukset, päiväkoti, kirjasto, Lakeustalo ja terveyskeskus tarjoavat mainion katsauksen tämän päivän arkkitehtuuriin. Huomionsa saavat myös vanhan kunnantalon paikalle rakennettu vanhusten palvelukeskus sekä kauniisti kunnostettu keskuspuisto. Terveyskeskuksen nurkalta palaamme takaisin Rantatielle, ja kävely päättyy museoalueelle.

Tule mukaan arkkitehtuurikävelylle ja lahjoita naiselle Ammatti:

Lahjoita naiselle ammatti >>