#Askartele Naiselle Ammatti

Tule nauttimaan yhdessä tekemisestä ennen joulukiireitä ja lahjoita ammatti kehitysmaan naiselle!
Kansalaistoiminnan keskus Leinikin kokoustilassa.
(Leinikkitie 22, 01350 Vantaa, käynti talon takaa parkkipaikan puolelta)
Askartelupäivässä voit tehdä itsellesi tai joululahjaksi persoonallisen mosaiikkitontun tai -kuusen tai osallistua myyntituotteiksi tehtävien sytykeruusujen tekemiseen. Mosaiikkipajan hinta on 30 € ja siihen sisältyy yksi tarvikepaketti.
Maksu käteisellä tai pankkikortilla askartelupäivänä.
Saat ohjauksen ja kaiken tarvittavan paikan päällä. Aiempaa kokemusta mosaiikkitöistä tai erityistaitoja ei tarvita, riittää jos ”liimapuikko pysyy käsissä”. Mikäli haluat useampia tarvikepaketteja, niiden hinta on 16 €/kpl. Mosaiikkien liimauksessa käytetään silikoniliimaa ja siinä on etikkainen haju, joka häviää liiman kuivuttua. Vapaaehtoisina ohjaajina mosaiikkitöissä Anita Salonen ja sytykeruusuissa Pirjo Leskinen.

Mosaiikkimallit on suunnitellut MosaiikkiMyymälän Sirpa Hämäläinen. MosaiikkiMyymälä myös tukee varainhankintaa tämän askartelupäivän alennetuilla tarvikehinnoilla ja alennus tilitetään lyhentämättömänä Naisten Pankille.

Ilmoittaudu ja varaa tarvike paketti mosaiikkitöitä varten ke 7.11.2018 mennessä täältä. Lisätietoa ja apua ilmoittautumisessa anita.salonen@sanapukimo.fi tai 0400851432. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös kertoa tulevasi sytykeruusupajaan.