Aurinkorannikon Naisten Pankin syyskokous

Tervetuloa 15.12 klo 19 Aurinkorannikon Naisten Pankin syyskokoukseen Seurakuntakodille Fuengirolassa.

Kaikki Naisten Pankin asiasta kiinnostuneet ovat tevetulleita mukaan! Vahvista tulosi Facebook-sivuillamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaisa.saarentola@gmail.com tai soittamalla numeroon 66466 1835.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin Kaisa Saarentola ja Liisa Hanen

***

Aurinkorannikon naisetkin haluavat mukaan auttamaan, ja tämän vuoden syyskuussa tempaistiin Fuengirolassa ensimmäinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma. Naiset halusivat jatkoa toimintaan, ja 7. marraskuuta perustimme Aurinkorannikon Naisten Pankin aluesolun ev.lut. srk:n Seurakuntakodilla. Mukana oli 35 innokasta toimijaa.

Päätimme heti kerätä varoja ja järjestää Joulutorin Centro Finlandiassa. Joukosta löytyi innokas työryhmä, joka organisoi Joulutori-tapahtuman. Järjestimme myös Rooster-baarissa Fuengirolassa Naisten Pankin koulutustilaisuuden. Siihen osallistui 35 tiedonjanoista naista. Tällä hetkellä Aurinkorannikon Naisten Pankiin on liittynyt 65 naista, ja se on PALJON yhden kuukauden aikana! Jokainen jäsen voi olla mukana Naisten Pankin toiminnassa haluamallaan tavalla. Huonoa omaatuntoa ei siis tarvitse kantaa jos ei ehdi/ halua tulla kaikkiin tapaamisiin. Tervetuloa mukaan!