Aventur esittää: 7! – su 12.3. klo 18

Tarjolla elämänmakuisia tarinoita ja tunnelmia!

Keväällä 2014 ja 2015 loppuunmyydyllä KOHU!-show’llaan Aleksanterin teatterin valloittanut Aventur palaa jälleen lavalle!

Aventurin uusi show 7! tarjoaa elämänmakuisia tarinoita ja tunnelmia omaleimaisilla pop-sovituksilla aina Lady Gagasta Rammsteiniin.

A cappella, beatboxing, efektit ja tanssi muodostavat lavashow’n, joka täytyy kokea! Aventur on showkuoro, joka ei epäröi rikkoa rajoja musiikkia, visuaalisia elementtejä ja dramaturgiaa yhdistävillä esityksillään. Show’ssa 7! Aventur muuttuu bändiksi, jossa kaikki soittimet luodaan ihmisäänillä.

Aventur on tuttu Suomen paras kuoro -ohjelmasta ja se on menestynyt myös Tampereen Sävelessä.

Liput 32,00 euroa, josta 8,00 euroa Naisten Pankille.

Lippujen varaus osoitteeseen paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi 24.2. mennessä.
Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille
FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi parhaiten.
Käytä maksaessasi viitenumeroa: 1258.

Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi ko. esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Lippukassa avataan tuntia ennen esitystä.

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Esityksen kesto 1 tuntu 50 minuuttia väliaikoineen.

Tervetuloa tunnelmalliseen Aleksanterin teatteriin!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Yhteistyössä