Avioliitto on ikuista pe 24.2. klo 19

Heittäydy hillittömän farssin pyörteisiin ja käänteisiin!

Tämä on kertomus mainoskiertueella olevasta kirjailijapariskunnasta. Bestseller-kirjailijan Heikki Ilosen ja hänen vaimonsa välit ovat viileät. Emännän intressit suhteessa liittyvätkin ainoastaan miehen kirjasta saataviin myyntituottoihin.

Kesken kiertueen pariskunta majoitetaan hotellihuoneeseen, johon on kaikkien yllätykseksi tehty päällekkäisvaraus. Ilosten huoneeseen päätyvät myös konservatiivinen ja perhearvoja korostava ministeri sekä hänen lööppijulkisuutta tavoitteleva rakastajattarensa. Katastrofi on valmis, kun paikalle osuu vielä skandaaleja kärkkyvä talk show -juontaja, kaikkitietävä pikkolo, näpistelevä kerrossiivooja sekä tietenkin haitaria näpyttelevä nunna.

LaZebnikin ja Dayn nopeatempoisessa komediassa ovet käyvät ja väärinkäsitykset toistuvat. Esityksen kaikki kymmenen eri roolia tekevät näyttelijät Mika ja Tuija Nuojua. Siviilissä he ovat olleet naimisissa pienen ikuisuuden.

Ohjaus: Mika Nuojua 
Rooleissa: Mika NuojuaTuija Nuojua
Kirjoittanut Philip LaZebnik ja Kingsley Day 
Suomennos Timo Mikkola 2007
Sovitus Mika Nuojua 2014

Liput 38,00 euroa, josta 6,50 euroa Naisten Pankille.

Lippujen varaus osoitteeseen paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi 10.2. mennessä.
Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille
FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi parhaiten.
Käytä maksaessasi viitenumeroa: 1232.

Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi ko. esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Lippukassa avataan tuntia ennen esitystä.

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Esitys myös lauantaina 25.2. klo 19, lippuvaraukset yllämainituilla tiedoilla 10.2. mennessä.

Tervetuloa tunnelmalliseen Aleksanterin teatteriin!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Yhteistyössä