ESITYS ON PERUTTU. Avoimet Ovet: Sontiainen – balladi koti-ikävästä

Amerikansuomalaiset etsivät rapakon takaa onnea, vaurautta ja unelmien täyttymystä. Sontiainen on tositarinaan pohjaava teatteriesitys, jossa J. Karjalaisen sovittama musiikki siivittää hurjaa kertomusta Tom Sukasen laivanrakentamisesta. Hanki lippusi esitykseen helsinki@naistenpankki.fi ja tule mukaan antoisaan teatteri-iltaan!

Esitys on peruttu. Rahat palautettu lipun lunastaneille!

Teatteri Avoimien Ovien kevään 2020 ensi-ilta on Sontiainen ‒ balladi koti-ikävästä. Se on amerikansuomalaiseen kansanmusiikkiin perustuva musiikkiteatteriesitys. Tragikoominen ja rouhea Sontiainen on ensimmäinen amerikansuomalaista musiikkiperinnettä ja kohtaloita käsittelevä näyttämöteos Suomessa.

Kantaesityksen on kirjoittanut ja ohjaa teatterin uusi johtaja Hanna Kirjavainen. Esitys on uutta kotimaista musiikkiteatteria, jonka musiikkina kuullaan muun muassa Lännen-Jukkana tunnetun J. Karjalaisen sovituksia vanhoista amerikansuomalaisista kansanmusiikkikappaleista ja Lännen-Jukan esitystä varten säveltämää uutta materiaalia!

Sontiainen ‒ balladi koti-ikävästä on ensimmäinen teos Teatteri Avoimien Ovien kolmevuotisesta Toiset-hankkeesta, joka tuulettaa ja tuoreuttaa suomalaisuuden käsitettä.

”En minä ole hullu, minä vain haluan kotiin.” (Tom Sukanen)

Lippujen hinta, varaus ja vahvistus

Lipun hinta on 35 euroa, josta 7 euroa lahjoitetaan Naisten Pankille. Varaa liput viimeistään 10.3. lähettämällä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi.

Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Lippukiintiö on rajallinen, joten pidäthän kiirettä.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsinki tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti, kun olet saanut vahvistuksen lippuvarauksestasi. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1407, kiitos.

Liput jaetaan esityspäivänä 22.4. klo 18.15-18.45 teatterin eteisaulassa.