Charity Walk – Naisten Pankin toiminnan tukemiseksi

Hei Naisten Pankin ystävä

Tahtoisitko hyvää mieltä ja energiaa Helsinki Päivänä 12.6.2010? Entä tahtoisitko auttaa kehitysmaan naista saamaan ammatin?  25 eurolla saat nämä molemmat! Tule mukaan Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma alkaa Finlandia-talon parkkipaikalla klo 13.00. Tapahtuma alkaa pirteiden liikunnanohjaajien vetämällä Energia-jumpalla, jonka jälkeen kävellään Töölönlahden ympäri. Myös lastenvaunut ja pyörätuolit ovat tervetulleita!

Tule mukaan ja haasta ystäväsikin!

Toimi näin:

1. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen naistenpankki.charitywalk@gmail.com

2. Maksa osallistumismaksu 25€  Kirkon Ulkomaanavun tilille Nordea 157230-500504 31.5. mennessä.  Kirjoita viestikenttään teksti NP Charity Walk sekä oma nimesi.

3. Haasta ystäväsi, tuttavasi, työkaverisi tai kenet vain tuntemasi henkilö mukaan kävelemään naiselle ammatti. Voit käyttää apuna tämän viestin jälkeen löytyvää valmista kutsumallia tai laatia sen pohjalta oman sähköposti- tai tekstiviestikutsun.

4. Mikäli haastettu ystäväsi vastaa viestiisi ”kyllä”, lähetä hänelle toinen viesti, jossa on maksuohjeet ja muistutus tapahtuman ajasta ja paikasta.

5. Ilmoita tapahtumaan haastamasi henkilö sähköpostitse osoitteeseen naistenpankki.charitywalk@gmail.com. Viestistä tulisi käydä ilmi sekä haastajan että haastetun nimi.

6. Mikäli sinä tai ystäväsi ette halua nimiänne julki tapahtuman nettisivulla, ilmoittakaa siitä sähköpostitse.

7. Muutama päivä ennen tapahtumaa voit vielä muistuttaa ystävääsi muistutusviestillä. Sitäkin varten on viestimalli sivun alalaidassa.

8. Tule paikalle 12.6. klo 13.00 Finlandia-talon parkkipaikalle mukanasi säähän sopivat ulkoiluvarusteet ja reipasta mieltä.

Lisätietoja: www.naistenpankki.fi

terveisin
Naisten Pankki
Yksityisvarainhankinta

********

Haasteviestit

Sähköpostilla

Viesti 1 ”haaste”

Hei xxx

Tahtoisitko hyvää mieltä ja energiaa Helsinki Päivänä 12.6.2010? Entä tahtoisitko auttaa kehitysmaan naista saamaan ammatin?  25 eurolla saat nämä molemmat! Tule mukaan Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma alkaa Finlandia-talon parkkipaikalla klo 13.00. Tapahtuma alkaa pirteiden liikunnanohjaajien vetämällä Energia-jumpalla, jonka jälkeen kävellään Töölönlahden ympäri. Myös lastenvaunut ja pyörätuolit ovat tervetulleita!

Tule mukaan ja haasta ystäväsikin!

Vastaa ystävällisesti tähän viestiin jonka jälkeen saat lisätietoja päivän kulusta sekä ohjeet maksamiseen

Ystävällisin terveisin

n.n.

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi. Kirkon Ulkomaanapu tekee työtä kaikkien heikoimmassa asemassa olevien ihmisten parissa etnisestä, poliittisesta ja uskonnollisesta taustasta riippumatta. Lähetystyö ei kuulu avustustyöhön. 

Naisten Pankilla on käynnissä hankkeita tällä hetkellä Kambodzhassa, Etiopiassa, Ugandassa, Liberiassa, Perussa ja Nepalissa.  Naisten Pankki on kerännyt ja kanavoinut rahaa jo 1,6 miljoonaa euroa aloitettuaan toimintansa toukokuussa 2007.

_________________________________________________________________________________________

Viesti 2: ”lisätietoja”

Moi xx

Kiva kun lähdet mukaan kävelemään naiselle ammatin!

Kustanna yksi ammatti seuraavasti:
Maksa maksu Kirkon Ulkomaanavun tilille Nordea 157230-500504
Viestikentään teksti: NP Charity walk, Osallistujan nimi, Haastajan nimi

Maksa maksu 31.5 mennessä jotta varmistat paikkasi tapahtumassa. Minä hoidan varsinaisen ilmoittautumisen puolestasi.

Kokoonnumme klo 13 Finlandiatalon parkkipaikalle jossa ensin lämmittelemme  Energiajumpalla ja sitten kävelemme Töölönlahden ympäri.

Jos sinulla jo on Naisten pankin t -paita pue se päällesi. T-paitoja voi myös ostaa paikan päältä.

Mikäli sinä haluat haastaa tuttavasi, ystäväsi tai työkaverisi mukaan, voit käyttää tähän apuna minulta saamaasi sähköpostiviestiä. Mikäli haastettu ystäväsi vastaa viestiin kyllä, lähetä hänelle jo minulta saamasi maksuohjeet sekä lisätietoja tapahtumasta. Sen lisäksi muista ilmoittaa haastamasi henkilön nimi sähköpostiosoitteeseen naistenpankki.charitywalk@gmail.com

Ilmoitathan minulle mikäli et halua että nimesi julkaistaan Naisten Pankin Charity Walk -tapahtumasivulla.

Kaikki tieto tapahtumasta myös osoitteessa www.naistenpankki.fi

terveisin

n.n.

________________________________________________________________________________________

Viesti 3: Mahdollinen muistutus

Hei xx

Haastoin sinut tuossa joku aika sitten mukaan Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti tapahtumaan lauantaina 12.6. mutta en ole kuullut sinusta.

Vielä ehdit mukaan, vastaa ystävällisesti tähän viestiin ja saat lisäohjeita!

Toivottavasti saan sinusta seuraa energiseen hyväntekeväisyyskävelyyn

n.n.

====================================================================

Tekstiviestillä

Tekstiviesti 1 ”haaste”

Hei! Saisinko sinusta kävelyseuraa Helsinki Päivänä 12.6.2010 klo 13.00 Naisten Pankin Charity Walkiin? Osallistumismaksulla 25 euroa lahjoitat kehitysmaan naiselle ammatin. Jos vastaat kyllä tähän viestiin, ilmoitan sinut tapahtumaan ja lähetän maksuohjeet. Lisätietoja myös www.naistenpankki.fi

__________________________________________________________________________________________

Tekstiviesti 2 ”maksuohjeet tapahtumaan osallistuvalle haastetulle”

Hienoa, että tulet mukaan! Tapahtuma alkaa 12.6. klo 13.00. Finlandia-talon parkkipaikalla. Muistathan maksaa osallistumismaksun 25€ KUAn tilille Nordea 12.6. mennessä. Viestikenttään teksti ”NP charity walk” sekä oma ja haastetun nimi. Mikäli haluat haastaa lisää ihmisiä mukaan, voit käyttää minulta saamiasi viestejä apuna. Lisäksi ilmoita haastetun nimi sähköpostiosoitteeseen naistenpankki.charitywalk@gmail.com. Kiitos ja tapaamisiin!

__________________________________________________________________________________________

Tekstiviesti 3 ”muistutus”

Hei! Muistathan, että Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma on lauantaina 12.6. klo 13.00, kokoontuminen Finlandia-talon parkkipaikalla. Olethan jo maksanut osallistumismaksun?