Design-kirppis

Jotta kirppis saadaan järjestettyä, tarvitaan paljon lisää myytäviä vaatteita ja sisustustavaroita, nyt siis kaikki penkomaan vaatekaappeja ja varastoja!!!  Kaikki laadukkaat ja puhtaat käyttötavarat ja vaatteet ovat tervetulleita, myös kalusteet kelpaavat. Luopumalla turhasta tavarasta teet samalla lahjoituksen hyvään tarkoitukseen. Kaikki kirpparilta saadut tuotot menevät Naisten Pankille!!Pistetään sana kiertämään, myös ystäviltä ja tuttavilta kannattaa kysellä tavaraa myyntiin!

Myyntiin tulevat tavarat voi toimittaa Yellow Clothes -liikkeelle, myös suoraan kirpparille voi tuoda to 1.9 klo 15 alkaen. Lisätietoja tavaroiden toimittamisesta saa Anitta Niskaselta. Anittan tavoittaa hänen Yellow Clothes -liikkeeltään Vapaudenkatu 57 (tavaroiden keräystila liikkeen lähellä) tai soittamalla numeroon 0400 718800.

Kirpparille tarvitaan lisää myös talkootyövoimaa. Tekijöitä tarvitaan kirpparin pystyttämiseen, myyntiin, purkamiseen ja markkinointiin. Mikäli haluat olla mukana auttamassa kirpparin järjestelyissä, laita viestiä osoitteeseen naistenpankki.jyvaskyla@gmail.com .  Kiitos jo ilmoittautuneille!

Kirpparia ryhdytään kasaamaan to 1.9 klo 15 alkaen, avoinna kirppari on pe 2.9 klo 10-20 ja la 3.9 10-16 (tai tilanteen mukaan). Tila sijaitsee Jyväskeskuksessa (Kalpista vastapäätä).