Diiva & Brel – Mari Palo & Martti Suosalo 26.10. klo 15

Legendaarisen Tapiola Big Bandin 50-vuotisjuhlavuosi huipentuu syksyn solistikonserttiin Savoy-teatterissa. Orkesteri saa juhlavieraikseen kaksi eturivin artistia ja alansa mestaria – sopraano Mari Palon ja näyttelijä Martti Suosalon – kummatkin Tapiola Big Bandin viimeaikaisia solisteja.

Luvassa on harvinainen kattaus eri musiikkityylejä ja mieleenpainuvaa meininkiä, joten näitä viisikymppisiä ei kannata jättää väliin. Naisten Pankin kautta ostetuista lipuista ohjataan 10 €/lippu kehitysmaiden naisten koulutuksen tukemiseen.

Konsertin solisteilla on konsertissa oma osuus, jossa he esittävät oman ohjelmistonsa lempikappaleita.

Tähtisopraano Mari Palo vie kuulijat oopperan, operetin ja musikaalin helmien tunnelmiin. Tämä osuus koostuu Marin ja Tapiola Big Bandin suositun Diiva svengaa! -produktion parhaista paloista.

Teatterilavoilta, elokuvista ja tv-tuotannoista tutun huippunäyttelijän ja tulkitsijan Martti Suosalon osuus on kuin jazzsirkusvarietee, jossa Jacques Brelin laulut ovat koettavissa muhkeina sovituksina. Näitä Suosalo, kitaristi Pekka Tegelman ja Tapiola Big Band ovat esittäneet yhdessä pari vuotta sitten.

Kaikki konsertissa kuultavat sovitukset on tehnyt suomalaisten big bandien ehdottomaan kärkeen kuuluva Tapiola Big Bandin kapellimestari, musiikin ja jatsin monitoimimies ja mestari Esko Heikkinen.

Liput 50 euroa, josta 10,00 euroa ohjataan kehitysmaiden naisten koulutuksen tukemiseen.

Lippujen varaus osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi 15.9. mennessä.
Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi ja saat lippusi. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1009, kiitos.

Lippujen toimitus – maksettuasi liput saat ne sähköpostiisi.

Konsertin kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia väliaikoineen. Tämä konsertti sopii vaikkapa etkopaikaksi vauhdittamaan iloista yhdessäoloa niin ystävä- kuin työporukoille.

Tervetuloa huippuartistien vauhdikkaaseen menoon!

Naisten Pankki
Helsinki

Yhteistyössä