Diiva svengaa! – la 20.10. klo 14, Aleksanterin teatteri

Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo – oopperan, operetin ja musikaalin klassikoita svengaten! Upea Mari Palo ja legendaarinen Tapiola Big Band esittävät muun muassa Puccinin, Mozartin ja Rossinin tunnetuimpia sopraanoaarioita jazz-sovituksin.

Konsertin laulunumerot ovat Mari Palon toivelauluja. Mukana on myös sovittajan, Tapiola Big Bandin kapellimestarin Esko Heikkisen lempikappaleita. Mari Palon mielestä konserttiin valitut klassikot soveltuvat hyvin sekä hänelle itselleen että myös sovitettaviksi jazz-versioiksi. Hän toivoo, että konsertti toisi yhteen sekä jazzin ystäviä kuulemaan hienoja aarioita että klassisen musiikin ystäviä nauttimaan tutuista kappaleista svengaavina sovituksina.

Luvassa on hykerryttävän herkullinen konsertti, jossa Tapiola Big Bandin kapellimestari Esko Heikkinen naukuu trumpetillaan kilpaa solistin kanssa!

Liput 37 euroa, josta 4,50 euroa Naisten Pankille.

Lippujen varaus osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi 15.9. mennessä. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi.
Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsingin tilille
FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi parhaiten. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1342, kiitos.

Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi ko. esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä.
Lippukassa avataan tuntia ennen esitystä.

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Konsertti kestää noin 2 tuntia väliaikoineen.

Naisten Pankki
Helsinki

Yhteistyössä