Diiva svengaa! – la 16.3. Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo – oopperan, operetin ja musikaalin klassikoita svengaten! Upea Mari Palo ja 50-vuotista toimintaansa juhliva legendaarinen Tapiola Big Band esittävät muun muassa Puccinin, Mozartin ja Rossinin tunnetuimpia sopraanoaarioita jazz-sovituksin.

Konsertin laulunumerot ovat Mari Palon toivelauluja. Mukana on myös sovittajan, Tapiola Big Bandin kapellimestarin Esko Heikkisen lempikappaleita. Konsertin tavoitteena on tuoda yhteen sekä jazzin ystäviä kuulemaan hienoja aarioita että klassisen musiikin ystäviä nauttimaan tutuista kappaleista svengaavina sovituksina.

Luvassa on hykerryttävän herkullinen konsertti, jossa Tapiola Big Bandin kapellimestari Esko Heikkinen naukuu trumpetillaan kilpaa solistin kanssa!

Sopraano Mari Palo, Kuva: Liisa Kapanen


Diiva svengaa! oli ihastuttava konsertti Aleksanterin Teatterissa. Esko Heikkisen johtama Tapiola Big Band ja Mari Palo esittivät Heikkisen tälle Big Bandille sovittamia ooppera- operetti- ja musikaalisävelmiä. Esko Heikkisen sovitukset olivat tyylikkään oivaltavia ja svengaavia. Jazzin ja jazztrumpetin eliittiin kuuluva Esko tietää, mitä tekee. Sovitukset eivät olleet helppoja, mutta hyvin Tapiola Big Band selvisi. Mari Palo oli kuin luotu tällaisen konsertin solistiksi. Hän muuntautui moneksi ja säkenöi suvereenisti eri aarioiden, laulujen ja musikaalisävelmien myötä. Kevyenletkeät Eskon ja Marin välispiikit sopivat konsertin tunnelmaan. Salintäyteinen yleisö nautti! Kiitos!”  –Aarno Cronvall, TV-tuottaja ja toimittaja/20.10.2018

Liput 35 euroa, josta 7,00 euroa lahjoitetaan Naisten Pankin toiminnan tukemiseen.

Lippujen varaus osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi 28.2. mennessä. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1342, kiitos.

Lippujen lunastus – Halutessasi saat maksamasi liput sähköpostiisi. Ilmoita siitä varauksen yhteydessä. Voit lunastaa liput myös nimelläsi ko. esityspäivänä Espoon kulttuurikeskuksen lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Lippukassa avataan tuntia ennen esitystä.

Konsertti kestää noin 2 tuntia väliaikoineen. Kulttuurikeskuksen Kahvila-ravintola Nuotti on avoinna ennen konserttia ja väliajalla.

Tule yksin, kaksin tai isomman porukan kanssa svengaavaan tunnelmaan!

Naisten Pankin vapaaehtoiset
Helsinki ja Espoo

Yhteistyössä