Elokuun webinaari ti 18.8.2020

Naisten Pankissa on aika siirtyä pikkuhiljaa kohti syyskauden toimintaa. Kuten kesäkuussa lupasimme, jatkamme webinaari-lähetyksiä kuukausittain eri teemoilla. Elokuun webinaari pidetään tiistaina 18.8. klo 17–18. Ohjelmassa ovat muun muassa valtakunnalliset tapahtumat ja niiden tämänhetkinen tilanne.

Varainhankinnan kampanjat -ohjelma

Ajankohtaista Naisten Pankista
– Toimiston terveiset

Naisten Pankki Open 2020
– Vaikeuksien kautta viheriöille
Anne Salovaara, Naisten Pankin golftiimi

Kävele Naiselle Ammatti
– Tuloksia, tunnelmia ja tulevat tempaukset
Paula Pauniaho, johtoryhmä

Lue Naiselle Ammatti
– Kiertue käynnistyy Helsingin Kirjamessuilta
Liisa Kapanen, johtoryhmä

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams -etäkokouksena. Toimitamme sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen tilaisuutta. Mitään latauksia tai tunnuksia et tarvitse.

Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 17.8. klo 12 mennessä

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>

Voit lähettää aiheesta kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana käyttämällä keskustelupalstaa.

Linja avataan klo 16.45. Tule mukaan hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen webinaarin alkua.

Lähetyksen jälkeen saat palautelinkin. Palautteen lisäksi otamme mielellämme vastaan myös toiveita tulevien webinaarien aiheista ja teemoista. Rakennetaan yhdessä mielenkiintoisia etäistuntoja.

Jos et pääse seuraamaan suoralähetystä, voit katsoa sen tallenteena, joka löytyy Aineistopankista > Viestintä > Webinaarit.

Tervetuloa linjoille!
Naisten Pankin johtoryhmä