Esitystalous 3 – RADIO la 2.2.2019, Espoon kaupunginteatteri

Jos et ole vielä nähnyt huippusuosittua Esitystalous 3 – RADIO -esitystä Espoon kaupunginteatterissa, vielä ehdit!

Radio Stage on pitkän linjan radioammattilaisen Jamin (Martti Suosalo) vuonna 2010 Tapiolaan perustama radiokanava, josta on viime vuosien aikana tullut tärkeä osa espoolaista kaupunkikulttuuria. Sillä on pieni mutta uskollinen yleisö ja vain yksi ongelma: raha.

Kun omistajakonsernin lähettämä Marika (Vera Kiiskinen) saapuu uudistamaan kanavaa dynaamisemmaksi, Radio Stagen sisällä käynnistyy valtasuhteiden ja arvojen myllerrys. Kanavan persoonallinen työntekijätiimi (Ylermi Rajamaa, Ria Kataja, Henna Hakkarainen, Tommi Taurula ja Raimo Grönberg) joutuu sopeutumaan uuteen ajatteluun ja maailmankuvaan. Mistä muutoksessa on oikeasti kysymys, kenen kasetti kestää ja pitääkö se me too- kampanja liittää taas tähänkin asiaan?

Tervetuloa mukaan Naisten Pankin kanssa

Lipun hinta on 38 euroa, josta 8 euroa Naisten Pankille.

Varaa liput lähettämällä viestiä 14.1.2019 mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi parhaiten. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1371, kiitos.

Lippujen jako

Liput jaetaan esityspäivänä klo 13.15–13.45 Kahvila Sakarissa, johon on käynti teatterin aulasta. Näyttelijät käyvät tervehtimässä  Naisten Pankin kiintiöstä liput ostaneita klo 13.30. Lippukiintiö on rajallinen, joten pidäthän kiirettä.

Esitys kestää noin 2 h 45 min väliaikoineen.

Tervetuloa!

Naisten Pankki
Helsinki