FinnWalk -tapahtuma Laitilassa 18.7.

Kouluttaja ja yrittäjä Jaana Villasen huikea tavoite on kävellä 1500 kilometriä Nuorgamista Hankoon ja samalla kerätä 30 euron lahjoitus (yksi Ammatti) jokaiselta kävellyltä kilometriltä.

FinnWalkiksi nimetty kävely saapuu pohjoisesta Laitilaan tiistaina 18.7., jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tapaamaan Jaanaa ja Naisten Pankin vapaaehtoisia Hyvinvointikeskus Poukanvilleen klo 17-19. Illan tarkempi agenda varmistuu lähiaikoina. HomCare -yrittäjät tekevät pikahoitoja klo 11-16 samassa paikassa. Hoitojen tuotto menee Naisten Pankille.

Jaana on julkaissut tänä keväänä USKALLA – Ole hyvän tekijä itsellesi -kirjan, jossa hän muistuttaa naisten valtavasta osaamis- ja voimavaroista. USKALLA-kirjan hinta on 20 euroa ja Jaana lahjoittaa kirjan tuoton Naisten Pankille. Kirjoja ja Naisten Pankin tuotteita on mahdollisuus ostaa tapahtumassa.

Tule tsemppaamaan, juhlimaan, tervehtimään Jaanaa ja keskustelemaan yrittäjyyteen liittyvistä teemoista! Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on ilmainen.

#FinnWalk
#KäveleNaiselleAmmatti

Lue lisää FinnWalk-kampanjasta ja lahjoita!