Tue tasa-arvoisempaa maailmaa naisille. Tekstaa haluamasi summa Mobile Pay nro 41109

FinnWalk-tapahtuma Turussa 20.7.

Kouluttaja ja yrittäjä Jaana Villasen huikea tavoite on kävellä 1500 kilometriä Nuorgamista Hankoon ja samalla kerätä 30 euron lahjoitus (yksi Ammatti) jokaiselta kävellyltä kilometriltä.

FinnWalkiksi nimetty kävely saapuu pohjoisesta Turkuun torstaina 20.7., jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tapaamaa Jaanaa ja Naisten Pankin vapaaehtoisia Vähä-Heikkilän Mäkitupatalolle klo 17-19. HomCare – yrittäjät tekevät samassa paikassa pikahoitoja klo 11-16. Hoitojen tuotto menee Naisten Pankille.  Illan tarkempi agenda varmistuu lähiaikoina.

Jaana on julkaissut tänä keväänä USKALLA – Ole hyvän tekijä itsellesi -kirjan, jossa hän muistuttaa naisten valtavasta osaamis- ja voimavaroista. USKALLA-kirjan hinta on 20 euroa ja Jaana lahjoittaa kirjan tuoton Naisten Pankille. Kirjoja ja Naisten Pankin tuotteita on mahdollisuus ostaa tapahtumassa.

Tule tsemppaamaan, juhlimaan, tervehtimään Jaanaa ja keskustelemaan yrittäjyyteen liittyvistä teemoista! Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on ilmainen.

#FinnWalk
#KäveleNaiselleAmmatti

Lue lisää FinnWalk-kampanjasta ja lahjoita!