FinnWalk -tapahtuma Vaasassa 8.7.

Kouluttaja ja yrittäjä Jaana Villasen huikea tavoite on kävellä 1500 kilometriä Nuorgamista Hankoon ja samalla kerätä 30 euron lahjoitus (yksi Ammatti) jokaiselta kävellyltä kilometriltä.

FinnWalkiksi nimetty kävely saapuu pohjoisesta Vaasaan lauantaina 26.6., jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tapaamaan Jaanaa ja Naisten Pankin vapaaehtoisia Kauppakeskus Rewelliin klo 17-19. HomCare -yrittäjät tekevät samana päivänä klo 11-16  torilla pikahoitoja, joiden tuotto tilitetään Naisten Pankille. Illan tarkempi agenda varmistuu lähiaikoina.

Jaana on julkaissut tänä keväänä USKALLA – Ole hyvän tekijä itsellesi -kirjan, jossa hän muistuttaa naisten valtavasta osaamis- ja voimavaroista. USKALLA-kirjan hinta on 20 euroa ja Jaana lahjoittaa kirjan tuoton Naisten Pankille. Kirjoja ja Naisten Pankin tuotteita on mahdollisuus ostaa tapahtumassa.

Tule tsemppaamaan, juhlimaan, tervehtimään Jaanaa ja keskustelemaan yrittäjyyteen liittyvistä teemoista! Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on ilmainen.

#FinnWalk
#KäveleNaiselleAmmatti

Lue lisää FinnWalk-kampanjasta ja lahjoita!