Footbic-kehonhuoltoilta 13.8. klo 17.30

Aukaise jalkateräsi, mahdollista voimansiirto ja valjasta energiasi käyttöösi. Tule oppimaan lisää jalkaterän toiminnasta ja jalkaterän toimivuuden merkityksestä kehon liikkeelle!

Keväällä suuren suosion saanut kehonhuoltoilta muuttaa hiukan muotoaan. Rentovillan Jaana Heiskanen johdattelee meidän Footbicin saloihin mielenkiintoisella jalkaterien kuntoutusohjelmalla upeassa miljöössä kasvitieteellisessä puutarhassa.

Footbic-menetelmä on suomalaisen fysioterapeutin Atte Kärnän kehittämä toiminnallinen tehokas alaraajojen kuntouttaja ja jalkojen tukilihasten vahvistaja.

Tunti sisältää hauskoja liikkeitä kahden pienen pallon avulla. Jaana tuo pallot.

Otathan oman jumppamaton mukaan. Tunnille sopii parhaiten löysät vaatteet ja pitkähihainen paita sekä jarrusukat tai vaihtoehtoisesti voit olla avojaloin.

Tunti alkaa klo 17.30, mutta voit tulla paikalle jo klo 17 ja piipahtaa halutessasi kasvihuoneissa. Tunti kestää noin tunnin.

Tunnin hinta 15 €, josta Naisten Pankille lahjoitetaan 12 €. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tili- ja viitenumeron, jotta voit maksaa osallistumisesi helposti etukäteen verkkopankin kautta. Myös käteismaksu on mahdollinen. Ilmoittautumiset
Tarjalle: tarja.kackman@gmail.com.