Valloittava FORK – X la 12.12.2015

Kymmenen vuotta sitten neljä ystävää päättivät valloittaa mailman hunajaisen äänensä, asenteensa sekä itseironiaa tirisevän huumorin voimin. Idea tuntui yhtä hullulta silloin – ja tuntuu yhä, mutta se ei ole vauhtia haitannut. Päinvastoin!

Tartu hetkeen! Tässä hyvä ehdotus vaikkapa pikkujoulun viettoon!

Maailmalla mainetta niittäneet a cappellan kiistattomat pahikset juhlistavat nyt 10-vuotisjuhlaansa uudella showllaan: ”X”
Valloittavalla tyylillään Fork laulaa ja nauraa taas itselleen ja yleisölleen! Uusien kujeiden lisäksi ”X” tarjoaa yleisön pyynnöstä myös hulluimpia ideoita menneiltä vuosilta.

Kymmenen vuotta ja tässä mennään. Tämän ei pitänyt olla mahdollista. ”X” on mahdottoman unelman toteutuminen. Varaa paikkasi nyt, kevään esitykset myytiin loppuun!

Liput 50 €, josta 9,50 € Naisten Pankille.

Lippujen varaus su 15.11. mennessä paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi
 maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille
FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi. Käytä maksaessasi viitenumeroa 1070.

Lippujen lunastus – 
Voit lunastaa liput nimelläsi esityspäivänä 12.12. Aleksanterin teatterin lippukassasta 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä.
Ovet aulaan avataan klo 18.

Esitys on englanninkielinen. Kesto 2 h 30 min, sisältää väliajan.

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

 

Menestyksen riemua Forkin seurassa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

 

aleksanterinteatteri_logo