Gluteenittomia leivonnaisia -kurssi

Rovaniemen Maa- ja kotitalousnaiset ry järjestää  19.3.2014 klo 17- 20  Gluteenittomia leivonnaisia -kurssin Lapin ammattiopiston Metsäruusun toimipisteessä (Metsäruusuntie 18, 96400 Rovaniemi).

Kurssin toteuttaa Lapin maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus ja kouluttajana toimii toiminnanjohtaja Ulla-Maija Uusitalo. Kurssille on mahdollisuus osallistua myös, vaikka ei ole ko. yhdistyksen jäsen. Kurssimaksu naistenpankkilaisille on 10 euroa, joka maksetaan kurssin alussa käteisellä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on kahdeksan henkilöä. Maksimiosallistujamäärä on 15 henkilöä. Paikat täyttyvät ilmoitusjärjestyksessä kuitenkin niin, että järjestävän tahon jäsenet ovat etuasemassa.  Kurssimaksuista osa ohjataan Naisten pankin toiminnan hyväksi.   Ilmoittautuminen 4.3.2014 mennessä numeroon 040 532 5961. Ilmoittautuminen on sitova.

Rovaniemen Maa- ja kotitalousnaiset ry on Maa- ja kotitalousnaisten Lapin piirikeskuksen alaisuudessa toimiva rekisteröity yhdistys maaseutuhenkisille kaupunkilaisille.

MUKAVAA KEVÄÄN JATKOA !  

Naisten Pankin Rovaniemen aluesolu

PS. kyseiseltä yhdistykseltä tulossa keväällä myös ruisleipäkurssi sekä kukkasidontakurssi.