Helmiä & kuohuvaa ti 11.12. klo 17.30–20.30

Ota askel jouluun helmeilevässä illassa! Haluatko kuulla mielenkiintoisia tarinoita helmistä – aidoista ja kasvatetuista – sekä helmien valmistuksesta? Tiedätkö mistä kuplat tulevat? Mikä erottaa kuohuviinin samppanjasta? Näihin kysymyksiin saat vastauksia Helmiä & kuohuvaa -illassa.

Esittelyssä ovat myös Naisten Pankin hyväksi myytävät ELLEN-helmirannekoru ja ELLEN-helmikaulakoru – House of Elliott lahjoittaa näiden korujen myynnistä 50 % Naisten Pankille.

Yrittäjä Liisa Rantakari-Elliott kertoo helmistä  sekä samppanjasta – juomien kuningattaresta, sen historiasta, valmistuksesta, erilaisista laaduista ja oikeaoppisesta tarjoilusta. Kuulet myös tuoreita uutisia Naisten Pankin hankkeista Nepalissa, joista kertoo Naisten Pankin vapaaehtoinen Liisa Kapanen.

Tarinoiden jälkeen avautuu Showroom, jossa on esillä kauniita helmikoruja – itselle tai lahjaksi. Saatavana on myös Naisten Pankin hyväksi myytäviä ELLEN-helmirannekoruja ja ELLEN-helmikaulakoruja.

Osallistumismaksu 20 €/henkilö maksetaan paikan päällä. Tarjolla on pientä suolaista ja lasi kuohuvaa. House of Elliott lahjoittaa osallistumismaksusta 15 % sekä tilaisuuden aikana tehdystä myynnistä 20 % Naisten Pankille.

Ilmoittaudu tästä 9.12. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tervetuloa helmeilevään iltaan yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa!

Naisten Pankki
Helsinki

Yhteistyössä