Helsinki: Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -teatteriesitykset

Naisten Pankin Pääkaupunkiseudun aluesolun ja Aleksanterin teatterin yhteistyönä on järjestetty kaksi näytöstä suuren suosion saaneesta Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -esityksestä.

Kaikki äitini, kaikki tyttäreni on esitys äideistä, tyttäristä ja muista itsestäänselvyyksistä. Miitta Sorvali, Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä puivat äitinä olemisen sietämätöntä keveyttä tässä hervottomassa esityksessä, jossa äitien ja tyttärien välistä suhdetta käsitellään kovin ottein. Viiltävä ja pirullinen, lämmin ja hauska esitys antaa äänen hyvin erilaisille äideille. Se kertoo lauluista, joita ei saa laulaa, äidistä, joka kaatuu täytekakkuun, mutta kaiken takana on kuitenkin pakko rakastaa vereslihalla. Kun kaikki on sanottu, jää jäljelle vain anteeksianto, hurtti huumori ja elämättömän elämän jano.

Ohjaus Petteri Summanen, tuotanto Komediateatteri Arena.

Lipun hinta on 40 euroa, joka sisältää 15 euron lahjoituksen Naisten Pankille. Kahden lipun hinnalla yksi kehittyvien maiden nainen mahdollistaa itselleen ammatin (30 €).

Lippujen varaus – sähköpostilla osoitteesta paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi 21.3. mennessä. Laita varaukseen lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi.
Lippujen maksu – Naisten Pankki Pks Aluesolun tilille FI80 1745 3000 172827 viimeistään 21.3. Kirjoita lisätietoihin: Teatteri 23.4./oma nimi tai Teatteri 24.4./oma nimi.
Lippujen lunastus – Aleksanterin teatterin aulasta (Albertinkadun puolelta) 30 min. ennen esitystä. Ovet aulaan avataan klo 18. Mainitse lunastuksen yhteydessä, että olet ostanut liput Naisten Pankin kiintiöstä.

Tämä on esitys, josta puhutaan. Toimi heti ja varmista paikkasi esitykseen joko 23.4. tai 24.4.

 

Tervetuloa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseudun aluesolu