Helsinki: Naisten Pankin hyväntekeväisyysgaala ”The Red Violin”

Helsingin kaupunginorkesteri ja Naisten Pankki ylpeänä esittävät:

MUSIIKKITALON AVAJAISKAUDEN HYVÄNTEKEVÄISYYSGAALA
The Red Violin

Helsingin kaupunginorkesteri ja Naisten Pankki ylpeänä esittävät:

MUSIIKKITALON AVAJAISKAUDEN HYVÄNTEKEVÄISYYSGAALA
The Red Violin

Helsingin kaupunginorkesteri, Pohjoismaiden perinteikkäin sinfoniaorkesteri, on konsertoinut viimeiset neljä vuosikymmentä Finlandia-talossa. Ensi syksynä se soittaa uudessa kotisalissaan Helsingin Musiikkitalossa. Avajaiskautta juhlistaa upea hyväntekeväisyysgaala, jonka kaupunginorkesteri toteuttaa yhteistyössä Naisten Pankin kanssa perjantaina 7.10.2011.

Gaalakonsertin Musiikkitalon suuressa salissa johtaa Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa näyttävän uran luonut maestro Carlos Kalmar. Tämä itävaltalais-urugualainen kapellimestari vierailee nyt ensi kerran HKO:n johtajana. Hän on valinnut debyyttinsä päänumeroksi Pjotr Tshaikovskin Manfred-sinfonian, johon säveltäjä ammensi innoituksensa Lordi Byronin dramaattisesta Manfred-runoelmasta.

Illan häikäisevä viuluvirtuoosi Elina Vähälä on helsinkiläisyleisön suuri suosikki ja täydellinen valinta Naisten Pankin hyväntekeväisyysgaalan solistiksi. Hänen ohjelmassaan on yhdysvaltalaisen John Coriglianon viulukonsertto The Red Violin. Sielukkaan viulun myyttinen tarina pohjaa samannimiseen elokuvapartituuriin, joka on voittanut Oscar-palkinnon.

Konsertin jälkeen hyväntekeväisyyssoirée jatkuu Musiikkitalon lämpiössä ja ravintolassa. Helsingin kaupunginorkesterin salonkiorkesteri viihdyttää ja tanssittaa vieraita. Naisten Pankin aktiivit esittelevät vapaaehtoisverkostonsa ansiokasta toimintaa. Paitsi ostamalla lipun tähän gaalakonserttiin Naisten Pankin toimintaa voi illan mittaan tukea myös osallistumalla arpajaisiin.

Tervetuloa juhlailtaan viihtymään ja tukemaan hyvää asiaa!

HYVÄNTEKEVÄISYYSGAALA The Red Violin
Perjantaina 7.10.2011, Helsingin Musiikkitalo klo 19.00 – n. 23.00

Esiintyjinä
Maestro Carlos Kalmar & kansainvälinen tähtiviulisti Elina Vähälä
Helsingin kaupunginorkesteri & HKO:n salonkiorkesteri

Kaikki liput 45 euroa Lippupisteestä
Lippupisteen CallCenter ma-su klo 7-22 puh. 0600-900 900 (1,97 euroa / min + pvm)
Soirée-buffet: 33-48 euroa
Varaukset: Musiikkitalo

Helsingin kaupunginorkesteri

Lisätietoa konsertista saat Pääkaupunkiseudun aluesolun aktiivilta Leena Mäkelältä osoitteesta leena.m.makela(at)hel.fi