Hopeinen lusikka la 24.9. klo 10, Aleksanterin teatteri

#äläunelmoi
Lähde lasten tai lastenlastesi kanssa teatteriin. Tarjolla riemastuttava lastenooppera kaikenikäisille! Aleksanterin teatterin tämän syksyn ohjelmistossa suuren suosion saavuttanut Hopeinen lusikka on tarina Pedrillosta ja Rosinasta, jotka saapuvat matkalaukkuineen pieneen kylään. Mitä sitten tapahtuukaan ...

Oikukas tuulenpuuska on repäissyt heidän pienen leipomonsa katon irti ja nyt he ovat etsimässä tuulen lennättämiä keittiötavaroita. Pedrillon ja kylän leipurin Vesuvion välit kuumenevat, kun Hopeinen lusikka -kokkikilpailu alkaa etsiä parasta leipomusreseptiä.

Pian kilpakumppaneilta alkavat hämärtyä rehellisen kilvan pelisäännöt. Vasta kun Rosina katoaa ja salaperäinen ennustaja La Luna näyttää uuden suunnan, kokit taipuvat yhteistyöhön. Lopputuloksena syntyy herkullinen kermakakku, johon kaikkien taitoja tarvitaan – mutta kuka onkaan voittaja?

Säveltäjinä mm. Bizet, Mozart ja Rossini, orkesterina harmonikka, esiintyjinä Anu Hostikka, Mika Nikander, Ville Salonen ja Janne Valkeajoki, ohjaus ja käsikirjoitus Erja Alander, lavastus ja puvustus Tarmo Tanttu.

Lippujen varaukset, maksu ja lunastus

  • Lipun hinta on 20,00 euroa, josta 7,00 euroa Naisten Pankille.
  • Tee varaus 13.9. mennessä paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.
  • Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun
    tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi. Käytä maksun yhteydessä viitenumeroa 1177.
  • Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi ko. esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua.

Tervetuloa nauttimaan lastenoopperasta!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Katso muut tulevat tapahtumat pääkaupunkiseudulla.

Yhteistyössä

Aleksanterin teatteri