HydroTreenaa Naiselle Ammatti Turku

Lauantaina 11.2.2017 klo 12-13 HydroTreenaamme Naisille Ammatteja Turussa Holiday Club Caribiassa VivoVisionsin Jani Rusin johdolla.

Mukaan pääset ilmoittautumalla osoitteeseen turku@naistenpankki.fi . Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 08.02.2017 Mukaan mahtuu vain 20 ensin ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu siis heti. Hydron hinta on vain 20 euroa. Summa kokonaisuudessaan Naisten Pankin hyväksi.

Allasalueella voit olla klo 10-15 välisenä aikana nauttien kylpylän muistakin palveluista. Uudistunut Holiday Club Caribia tarjoaa entistä monipuolisempia elämyksiä trooppisessa ympäristössä.

Turun keskustan tuntumassa sijaitsevassa Holiday Club Caribiassa vietetään hyviä hetkiä etelänmerien rennossa hengessä, kylvetään, rentoudutaan, kuntoillaan ja inspiroidutaan; ladataan akkuja ja saadaan energiaa.  Kylpylän takuulämpimissä vesissä ja hierovien putousten alla elämä tuntuu leppoisalta.

Tule kokeilemaan tehokasta ja turvallista Hydroa Caribian kylpylään. Tehokasta ryhmäliikuntaa altaassa ja sen reunalla. HydroTreenaa Naiselle Ammatti on tehokas tunti, johon voi samanaikaisesti ja silti tehokkaasti osallistua huippu-urheilija ja liikunnan aloittelija.

Hydro Training on markkinoiden uusin ja mielenkiintoisin ryhmäliikuntamuoto. Siinä yhdistetään parhaat puolet uinnista, vesijumpasta ja voimaharjoittelusta.

Lämmin kiitoksemme yhteistyökumppaneillemme Holiday Club Caribia, Turku ja Vivovisions, Jani Rusi.

Tervetuloa!