Hyvän tahdon tarinat -hyväntekeväisyyskonsertti

Naisten Pankin Keski-Uudenmaan aluesolu mukana Värinää - taiteen viikoilla: Hyvän tahdon tarinat -hyväntekeväisyyskonsertti Järvenpää-talolla su 11.3.


Järvenpäässä juhlitaan maaliskuussa jo kymmenettä Värinää – taiteen viikkoa. Se on paikallisten taiteen ammattilaisten järjestämä  tapahtumakokonaisuus, jossa alueen asukkaille tarjotaan konsertteja, tanssiteatteria ja kuvataidetta. Tänä vuonna yli kymmenen tapahtuman joukossa on myös hyväntekeväisyyskonsertti Naisten Pankin ja Unicefin  hyväksi. 
HYVÄN TAHDON TARINOITA
su 11.3.2012 Järvenpää-talo Sibelius-sali 
Kello: 17.00 
Liput: 15 e / 7 e. Perhelippu 30 e.
 
Lippuja voi ostaa Järvenpään Hiusbuumista www.hiusbuumi.fi, Sinunvaate Salinasta ja Järvenpään Kukkatalosta www.jarvenpaankukkatalo.fi.
Konsertin lippuja voit myös tiedustella ja tilata Erja Unkari puh. 0400-727 781, Sari Dammert puh. 040-562 6866
 
Konsertissa esiintyvät mm. Järvenpään teatteri, Järvenpään opiston rumpuryhmä, Anttilan koulun 5. luokan oppilaat, SoliC-lauluyhtye, Keski-Uudenmaan Tanssiopisto KETO ja Värinää-tiimiläiset. Luvassa on monipuolinen hyvän mielen kattaus hyvien asioiden puolesta!  
 
Muuhun Värinää – taiteen viikon ohjelmatarjontaan voit tutustua www.facebook.com/varinaa2012. Käy tykkäämässä, niin sana leviää.