Hyvien kirjojen puolesta, Turku, Pieni Kirjapuoti 12.2.15 klo 18

Naisten Pankki Varsinais-Suomen helmikuun kuukausitapaaminen on 12.02.2015 klo 18.00 tapahtuma ”Hyvien kirjojen puolesta” Pienessä Kirjapuodissa.
www.pienikirjapuoti.fi.
Pieni Kirjapuoti on osoitteessa Yliopistonkatu 28, 20100 Turku
Tilaisuudessa on mukana ainutlaatuinen kirjailija Anu Hopia.

Anu Hopia on  elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistosta. Hän on kiinnostunut hyvästä ruoasta ja sen luonnontieteestä. Tekee yhteistyötä keittiömestareiden kanssa. Hän pitää luonnontieteellistä ruokaklubia keittiömestari Tatu Lehtovaaran kanssa, josta blogi molekyyligastronomia.fi

Julkaissut ruoanlaiton kemiaan liittyviä kirjoja mm. Kemiaa Keittiössä 2008, Molekyyli Sopassa 2011 (Lehtovaara ja Hopia), Kaksi Kokkia ja Kemisti 2014 (Hopia, Lehtovaara, Rastas) ja Kasvikset Kemistin Keittiössä 2015 (Hopia ja Lehtovaara)

Hän sanoo sydäntään lähellä olevan myös kehitysmaiden tytöt ja naiset, joten hän tulee innokaasti mukaan tilaisuuteemme.

Pieni kirjapuoti on Turun keskustassa, Yliopistonkadulla, sijaitseva palveleva ja yksityinen kirjakauppa. Loppukesästä 2014 liike siirtyi Humalistonkadun toiselle puolelle vanhan jugend -talon avariin, valoisiin ja suurempiin tiloihin.

Järjestämme paljon tilaisuuksia ja kerromme ajankohtaisista asioista.

Kahvila 7 pöytää 

Kahvilamme on avoinna myymälän aukioloaikoina. Meiltä löydät tuoksuvat kahvit – erikoiskahvitkin – sekä herkullisen teevalikoiman. Myös tuoreet ja maistuvat suolaiset ja makeat herkkupalat ovat kokeilemisen arvoisia.

Tule mukaan ainutlaatuiseen iltaa!

Ilmoittaudu: turku@naistenpankki.fi