Hyvinvointi-ilta 12.11.2019

Vietä rentouttava ilta glögin ja hyvinvointituotteiden parissa. Vierailevana puhujana Liisa Kapanen kertoo matkastaan Nepaliin.

Vietämme tupaantuliaisia uusissa tiloissamme Asukastila Liidossa (Tikkurilan kirjaston takana, lähellä Dixiä). Pääset tutustumaan toimintaamme sekä meihin vapaaehtoistyöntekijöihin. Aluksi tarjoamme glögiä ja virittäydymme näin jo joulun tunnelmaan. Voit aloittaa joululahjojen ostamisen hyvissä ajoin. Myynnissä on Naisten Pankin kahvia, teetä sekä erilaisia käsitöitä.

Paikalla on Foreverin edustaja, joka esittelee aloe vera -pohjaisia hyvinvointituotteita.  Pääset itse testailemaan erilaisia ihonhoitotuotteita ja tarjolla on myös maistiaisia. Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa tuotteita mukaan. Maksutapa käteinen tai Mobile Pay.

Illan pääpuhujana on Naisten Pankin Liisa Kapanen, joka tulee kertomaan meille käynnistään kehityskohdemaassa Nepalissa. Jos olet aina halunnut tietää mihin Naisten Pankin rahat käytetään ja menevätkö ne oikeasti perille, niin nyt on oiva mahdollisuus tulla ottamaan asiasta selvää.

Illan tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ota vaikkapa ystävä tai naapuri mukaan ja lähtekää yhdessä viettämään rentouttavaa iltaa.