Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Iloa puutarhasta! 8.6. klo 12-15

Iloa puutarhasta! on koko perheen maksuton tapahtuma, joka järjestetään kesäkuussa Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa. Tule mukaan ostamaan tai vaihtamaan taimia - tai muuten vain! Ohjelmaa on luvassa muillekin kuin viherpeukaloille.

Iloa puutarhasta! -tapahtumassa on taimimyyntiä ja taimien vaihtopiste. Hortonomi Merja O’Rourke esittelee tapahtumassa Bokashi-kompostoinnin saloja. Tapahtumassa on lisäksi kahvio ja kaiken ikäisille sopiva kasvihuoneseikkailu pyramidikasvihuoneissa. Lapsille järjestämme kasvomaalausta sekä värittämistä.  Naisten Pankin ständillä voit tutustua toimintaamme ja ostaa varainkeruutuotteitamme sekä arpoja. Muu ohjelma varmistuu kevään aikana.

Voit lahjoittaa Naisten Pankille tapahtumaan myytäväksi taimia, jos omat kylvösi itävät yllättävän runsaasti tai sinulla on erikoisempia puutarhaperennoja tai harvinaisempia huonekasveja, joista ottaa jakotaimia. Halutessasi voit myös jättää ylimääräiset taimesi taimien vaihtopisteellemme ja ottaa tilalle jonkun toisen jättämän taimen. Toivomme, että lahjoitetut taimet on siististi purkitettu nimilapun kera. Lisätietoja antaa tapahtuman koordinaattori Hilla: hilla.vierela@gmail.com

Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan Naisten Pankin kautta kehitysmaiden naisten ja tyttöjen hyväksi. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Huom! Säävaraus! Kovan sateen sattuessa tapahtuma siirtyy sunnuntaille 9.6.