Ismo Leikola – Maailman hauskin show la 26.9.2015

Ismo Leikola ei lepää laakereillaan. Hänen viimeisin Kaikkien aikojen show XL -kiertueensa ja sitä edeltävät kiertueet ovat olleet menestyksekkäitä. Varaa tähän esitykseen omat lippusi ajoissa!

Stand up -koomikko Ismo Leikola on kiertänyt ympäri Suomea helmikuusta lähtien uuden kokoillan stand up -shown kanssa. Maailman hauskin show -kiertueella Leikolalla on mukanaan huippumuusikoista koottu bändi. Yhdessä bändin kanssa hän yhdistää ammattimusisoinnin ja huumorin.

Leikola tekee uudenlaisen ja kiehtovan tavan tehdä stand upia. Maailman hauskin show on spektaakkeli, jossa katsojan tehtäväksi jää vain nauraa ja nauttia tästä huikeasta esityksestä.

Liput 37 €, josta 9,50 € Naisten Pankille.

Lippujen varaus ma 7.9. mennessä paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Esityksen ikäraja on 15 vuotta.

Vahvista varauksesi
 maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille
FI80 1745 3000 1728 27 pian varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi. Käytä maksaessasi viitenumeroa 1054.

Lippujen lunastus – 
Voit lunastaa liput nimelläsi esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä.
Ovet aulaan avataan klo 18.

 

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Vietä nauruhetkiä Ismo Leikolan seurassa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

 

aleksanterinteatteri_logo