Jacke Björklund to 3.3. klo 19

Parisuhdesanakirja Stand Up -kiertue

Jacke Björklund avaa naurun avulla salaisen oven naisen ja miehen välisen suhteen uumeniin.

Parisuhteessa kommunikaatio on puhumisen ja kuuntelemisen vaarallisin, mutta hauskin kamppailulaji. Huumorin avulla hän paljastaa miten naiset käyttävät hiusten värjäystä ongelmanratkontaan tai miten nainen pystyy syömään ranskanperunoita lihomatta.

Alan konkarilla on jo 2000 naurettua keikkaa takana ja hän on naurattanut täysiä saleja Helsingistä Ivaloon. Nyt kääntyy uusi sivu suomalaisessa stand upissa. ”Mielestäni tämä on edelleen parasta, mitä voi tehdä vaateet päällä.”

Liput 39,00 €, josta 10,00 € Naisten Pankille. 

Lippujen varaus   to 11.2. mennessä.

Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun
tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi. Käytä maksaessasi viitenumeroa 1122.

Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Ovet aulaan avataan klo 18.

Nauruterapiaa parhaimmillaan!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

 

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Yhteistyössä

aleksanterinteatteri_logo