Joogaa Naiselle Ammatti

Naisten Pankki Jyväskylä ja Jyväskylän seudun Joogayhdistys järjestävät yhteistyössä Joogaa Naiselle Ammatti -tapahtuman.

Ohjelma
10.30 – 12.00                    Joogaharjoitus, ohjaaja Onerva Mälkönen

Suomen Joogaliiton välittämä jooga on kokonaisvaltainen itsensä kehittämisen väline. Joogaharjoitus on kuin virta, etenemme luonnollisen hengityksen rytmissä liikkeestä liikkumattomuuteen, asteittain kohti tasapainon tilaa ja mielen hiljaisuutta.

Poistamme esteitä elämän energian tieltä: hengitys vapautuu, saamme tilaa luovuudelle ja ilolle. Kun harjoitusta tehdään tarkkaavaisesti, huomataan että jooga ei ole vain asentoja, se on asentojen vaikutusta meissä. Saamme kosketuksen syvään tietoisuuteen sisällämme. Tämä kokemus auttaa meitä elämään täydesti läsnä olevassa hetkessä.

Joogaan voit osallistua lahjoittamalla Naisten Pankille 10€. Lahjoituksilla tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa.

Harjoitusta varten tarvitset joustavat mukavat vaatteet ja mahdollisesti villasukat ja peiton/puseron lämmikkeeksi. Ota mukaan oma joogamatto, salissa ei ole mattoja tarjolla.

Varaathan mukaasi käteistä rahaa (pankkikortti ei käy maksuvälineenä).

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuosi alkaa mukavasti joogaamalla!