Joogaa naiselle ammatti 14.4.2019

Vantaalla Puistokulmassa kaikille soveltuva joogatapahtuma

Vantaan Puistokulmassa joogataan sunnuntaiaamuna 14.4. ammatteja naisille. Kello 10.30 alkavassa tilaisuudessa Naisten Pankin Vantaan yhteyshenkilö Sirpa Luostarinen kertoo Naisten Pankin toiminnasta paikallisesti ja maailmalla. Joogaharjoitus noin kello 11-12.30 pohjautuu Suomen Joogaliiton harjoitteisiin, jotka ovat kaikille soveltuvia lempeitä liikkeitä ja asentoja alku- ja loppurentoutumisineen. Harjoitus tehdään aina pakottamatta, omia rajoja kuunnellen. Ohjaajana on Tuija Vuorinen, joka opiskelee parhaillaan SJL-jooganopettajaksi.
Ota mukaan oma joogamatto tai jumppa-alusta. Väljä ja kiristämätön asu on hyvä vaatetus joogaan. Villasukat ja muu lämpimämpi vaatetus tai vaikkapa viltti voivat olla tarpeen erityisesti loppurentoutuksessa.

Osallistumismaksu, suositus vähintään 10 €, tilitetään lyhentämättömänä Naisten Pankille kehitysmaiden naisten omaehtoisen yrittäjyyden tukemiseksi. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä. Puistokulma sijaitsee lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa, osoitteessa Talkootie 4. Tapahtuma järjestetään Puistokulman alasalissa. Sisäänkäynti oikealla olevasta sivu-ovesta. Salissa ei ole erikseen pukuhuoneita, mutta vaatteet voi vaihtaa naistenhuoneessa.

Tervetuloa tekemään hyvää itselle ja maailman naisille!