Joogaa Naiselle Ammatti -hyvinvointi-ilta 29.5.2018

Tuntuuko, että hautaudut kiireen ja velvollisuuksien alle? Haluaisitko antaa itsellesi hetkeksi luvan pysähtyä? Kaipaatko yksinkertaisia työkaluja arjen stressaaviin tilanteisiin? Tule mukaan hiljentymään ja kuuntelemaan itseäsi.

Ilta pohjautuu Suomen Joogaliiton harjoitteisiin, jotka ovat kaikille soveltuvia lempeitä liikkeitä ja asentoja alku- ja loppurentoutumisineen. Illan vetää Suomessa ja ulkomailla kouluttautunut jooga-, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, urheiluhieroja Aino-Mari Kiianmies, joka opiskelee parhaillaan SJL-jooganopettajaksi.

Otathan mukaan sopivan alustan ja mukavan, joustavan vaatetuksen sekä halutessasi juomapullon. Varaathan myös tarpeeksi vaatetta mukaan, alku- ja loppurentoutumiseen, halutessasi myös viltin, villasukat ja päänalusen.

Mukaan mahtuu 12 joogaajaa. Osallistumismaksu on 15 €, joka tilitetään lyhentämättömänä Naisten Pankille kehitysmaiden naisten omaehtoisen yrittäjyyden tukemiseksi.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla oulu@naistenpankki.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.

Tapahtuma järjestetään Keskustan seurakuntatalon monitoimisalissa, Isokatu 17, 1. krs. (Sisäänkäynti Isokadulla olevasta ovesta.) Monitoimisalissa ei ole erikseen pukuhuoneita, mutta vaatteet voi vaihtaa alakerran naistenhuoneessa. Tulethan paikalle ajoissa.