Joogafestival Helsinki 25.–26.2.

Festivaali lahjoittaa jokaisesta Naisten Pankki -koodilla lunastetusta pääsylipusta 1,50 € Naisten Pankille. Lahjoitus tehdään verkkokaupasta lunastetuista lipuista.

Avoinna la 25.2. klo 9–19 ja su 26.2. klo 9–18
Tervetuloa tapaamaan naistenpankkilaisia osastolle D10!

Joogafestival on antoisa tapahtuma vaikka et osallistuisi yhdellekään kokeilutunnille. Yli 100 kokeilutunnin lisäksi Kaapelitehtaalla on lähes 150 näytteilleasettajaa ja 40 luentoa.

Monipuolinen luento-ohjelma tukee viisi vuotta täyttävän Joogafestivalin tämänkertaista teemaa, joka on tasapaino – sen saavuttaminen, ylläpitäminen ja parantaminen. Luennoissa perehdytään mm. henkiseen ja fyysiseen tasapainoon, ruokavalioon, itsetuntoon, naiseuteen, stressinhallintaan, kriiseistä selviämiseen, oman itsensä kuuntelemiseen sekä intuitioon. Näytteilleasettajien osastoilla on paitsi joogaan ja muihin hyvinvointilajeihin liittyviä tekstiilejä, varusteita ja palveluntarjoajia, myös mm. laajasti kirjallisuutta; raakaruokaa sekä myös koruja ja sisustustuotteita.

Kokeilutunteja vetävät Suomen parhaat ammattilaiset, 8 eri salissa. Tunteja on kaiken ikäisille ja taitoisille. Täällä voit helposti kokeilla eri lajeja ja tutustua ohjaajiin. Joogafestival on tarkoitettu kaikille – tule sellaisena kuin olet!

Tuntitarjonta, luennot ja muu sisältö ovat kattavasti esiteltynä sivuilla www.joogafestival.fi.
Tunnit: http://www.joogafestival.fi/ohjelma/tunnit/
Luennot: http://www.joogafestival.fi/ohjelma/luennot/

Verkkokaupasta voit lunastaa pelkän sisäänpääsyn tai lippuja, jotka sisältävät varauksia tietyille tunneille. Jos et varaa paikkaa tunnilta, voit silti paikan päällä jonottaa rajattomasti eri tunneille, jos niille on jäänyt vapaita paikkoja.

Muistathan kirjoittaa etukoodi-kenttään ”Naisten Pankki” – Joogafestival osaa lahjoittaa osuuden myös sinun lipustasi!

  • Joogafestivalin lippukauppa: http://joogafestival.fi/ilmo.php
  • Pelkkä sisäänpääsy 10 €
  • Päivälippu + 1 tuntivaraus 16 €
  • Päivälippu + 2 tuntivarausta 22 €
  • 2 päivän lippu + 4 tuntivarausta 36 €

Festarit myös Facebookissa: www.facebook.com/helsinkijoogafestival

www.joogafestival.fi

Festivalin järjestää Viveka Finland Oy

Tervetuloa!