Joogaa Naiselle Ammatti 13.4.

Jooga-Aitta ja Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä järjestävät yhdessä Joogaa Naiselle Ammatti -tapahtuman lauantaina 13.4. klo 12.00-15.00. Tarjolla on kaksi vähän erilaista joogaa; lempeä hatha vinyasa flow ja syvärentouttavai medical jooga, jossa hyödynnetään joogaterapiaa.

Yhden tunnin hinta on 15 €, molemmat tunnit yhteensä 25 €. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan Naisten Pankille kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon tukemiseksi. Yhdelle tunnille mahtuu maksimissaan 22 joogaajaa. Varaa paikkasi etukäteen sähköpostilla: asta.vaisanen@gmail.com. Muistathan ilmoittaa kummalle tunnille olet osallistumassa vai molempiin.

Ota oma matto mukaan tai kysy tarvittaessa lainamattoa Jooga-Aitasta: info@jooga-aitta.com.

Jooga-Aitta sijaitsee keskustassa, osoitteessa Asemakatu 10. Käynti sisäpihalta.

AIKATAULU

12.00 – 13.00 LEMPEÄ VINYASA FLOW
Tunti on dynaaminen hatha vinyasa flow -tunti, jossa asanat tehdään virtaavina sarjoina kehoa kuunnellen ja liikkeestä nauttien hengityksen tahdissa. Tunti soveltuu jo jonkin verran jooganneille.

13.30 – 14.45 SYVÄRENTOUTTAVA MEDICAL JOOGA
Tunti on tarkoitettu sinulle, joka kärsit jostain vammasta tai olet toipumassa leikkauksesta tai muuten vain toivot rauhallisempaa alkua viikonlopullesi. Medical jooga sopii stressaantuneelle, väsymyksestä kärsivälle, sairaalle tai loukkaantuneelle tai henkilölle, joka tarvitsee tasapainoa kehoonsa tai haluat pitää sen tasapainossa tai sinulle, joka haluat lempeää ja todella rentouttavaa joogaa. Muista kuitenkin aina neuvotella lääkärisi kanssa, jos tilasi vaatii sitä, ennen kuin osallistut tälle tunnille. Tällä tunnilla viivymme asanoissa todella pitkään.

Om Shanti.