Joulukuun webinaari ke 9.12.2020

Tervetuloa tämän vuoden viimeiseen webinaariin! Tällä kertaa keskitymme ensi vuoden suunnitteluun. Esittelyssä on Naisten Pankin vuoden 2021 vuosikello, varainhankintateema ja toimintasuunnitelma. Käymme läpi muutamia keinoja suunnitelmien toteuttamiseksi.

Tarjoamme myös ajatuksia, vinkkejä ja työkaluja paikallisryhmien ensi vuoden toiminnan pohdintaan. Mukaan linjoille kannattaa kutsua jokaisesta paikallisryhmästä kaikki ne aktiiviset vapaaehtoiset, jotka osallistuvat suunnitteluun. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – yhdessä tekemällä syntyy paras tulos.

Alkuun käymme lyhyesti läpi Naisten Pankin ajankohtaiset asiat.

Tervetuloa langoille!
Naisten Pankin johtoryhmä

——–

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams -etäkokouksena. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille webinaaripäivänä sähköpostiin.

Ilmoittaudu mukaan 8.12. klo 9 mennessä >>

Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana käyttämällä keskustelupalstaa tai pyytämällä puheenvuoron.

Linja avataan klo 16.45. Tule mukaan hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen webinaarin alkua.

Webinaarin jälkeen

Lähetä palautetta sekä toiveita >> tulevien webinaarien aiheista ja teemoista. Rakennetaan yhdessä sinua ja paikallisryhmääsi kiinnostavia etätapaamisia.

Jos et ehdi suorlähetykseen, voit katsoa sen tallenteena Aineistopankista > Media, Markkinonti, Viestintä > Webinaarit.