Juhlapuvuista ammatteja kehitysmaiden naisille

Kevät saapuu ja jotkut meistä tyhjentävät kaappeja kevätsiivouksen yhteydessä. Jos kaapistasi löytyy hyväkuntoisia juhlapukuja, älä heitä niitä menemään vaan säästä ne Naisten Pankin juhlapukukirppikselle, joka järjestetään ti 9.5. Kotkan seurakuntakeskuksessa.

Lahjoitan naiselle Ammatin

euroa

Tilaisuutta varten otamme lahjoituksena vastaan hyväkuntoisia juhlapukuja ja niihin sopivia asusteita (kenkiä, hattuja, huiveja tai koruja) eri vuosikymmeniltä. Juhlapukuja voi toimittaa Kotkan ja Karhulan kirkkoherranvirastoon pääsiäisen jälkeen 24.-27.4. virastojen aukioloaikoina klo 9-15. Myymättä jääneet juhlapuvut voi halutessaan noutaa pois heti tilaisuuden jälkeen. Loput puvut lahjoitetaan eteenpäin.

Mikäli juhlapukusi eivät jouda myytäväksi, mutta haluat esitellä kauniin pukusi, voit tulla esittelemään pukusi mannekiinina catwalkillemme. Myös myytäviä pukuja on tarkoitus esitellä, joten kaikki mannekiiniksi haluavat ovat tervetulleita mukaan.

Juhlapukujen ja mannekiinien lisäksi etsinnässä on muutama kotileipuri, jotka haluaisivat leipoa kahvioon suolaista tai makeaa myytävää. Innokkaat leipurit voivat ilmoittautua Tuula Näräselle numeroon 0405923246 ja ehdottaa, mitä haluaisivat leipoa.

Seuraava juhlapukukirppistyöryhmän tapaaminen on ke 29.3. klo 17.30 Kotkan seurakuntakeskuksen takkahuoneessa. Työryhmään tarvitaan lisää innokkaita kirppismyyjiä, kahvinkaatajia ja ohjelmanikkareita, joten tule sinäkin paikalle!

Lisätietoa juhlapukukirppiksestä antaa Marjaliisa Koskensalo p. 0443180645.