Juhlavuoden kynnyksellä ti 23.8.

#äläunelmoi
Juhlavuoden kynnyksellä on hyvä kuulla mitä kaikkea olemme saaneet aikaan ja miten kukin meistä voi löytää itselleen sopivan tavan tukea kehitysmaiden naisia toteuttamaan suunnitelmiaan.

Ilta on myös loistava mahdollisuus keskustella hyvän tekemisestä ja sen merkityksestä niin itselle, läheisille ja kauempanakin eläville avuntarvitsijoille.

Naisten Pankin perustamisesta tulee ensi keväänä kuluneeksi 10 vuotta. Tähän mennessä olemme keränneet jo 10 miljoonaa euroa. Tällä summalla olemme tukeneet yhteensä 30 000 kehitysmaan naista saamaan itselleen ammatin ja perheelleen paremman toimeentulon. Perheenjäsenet mukaan lukien avunsaajia on yli 150 000.

Tule kuulemaan ajatuksia taiteen, johtamisen ja sitkeyden merkityksestä ihmiselle. Näistä ajatuksista kertoo pääjohtaja Päivi Kärkkäinen Suomen Kansallisoopperasta. Saat myös hyvän tietoiskun testamentin merkityksestä ja lahjoitusvaihtoehdoista, joista puhuu asianajaja Piia Jeremejeff Asianajotoimisto Legistumista.

Puheenvuorojen lomassa on musiikkiesityksiä.

Tilaisuus on maksuton. Illan aikana on mahdollisuus tukea Naisten Pankin toimintaa ostamalla tuotteita sekä arpoja tai sujauttamalla rahaa keräyslippaisiin.

Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittaudu 18.8. mennessä, kiitos.

Tervetuloa yksin, kaksin tai yhdessä ystävien kanssa!
Naisten Pankki

Järjestelyistä vastaavat Naisten Pankin vapaaehtoiset.

Yhteistyössä

Legistum-logoAsianajotoimisto Legistum Oy – vuonna 2000 perustettu rehellinen ja nuorekas asiantuntijatalo, joka tarjoaa juridiikkapalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille – kehdosta hautaan.