Kakolanmäen jätevedenpuhistamo

Marraskuun kuukausitapaaminen on 5.11.2014 klo 17, jolloin tutustumme Turun jäteveden puhdistamoon, Polttimonkatu 2 Turku ja kahvittelemme sen jälkeen noin kello 19-20 Cafe Manuelassa, Läntisella Rantakadulla. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu viimeistään 3.11.2014 turku@naistenpankki.fi. Mukaan mahtuu vain 30 ensin ilmoittautunutta.

KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO

Turun seudun puhdistamo Oy on kymmenen kunnan omistama palveluntuottaja, joka tarjoaa omistajilleen hyvänlaatuista jätevedenpuhdistuspalvelua. Yhtiö vastaa ja huolehtii Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon operoinnista ja sen puhdistustuloksesta.

Laitoksessa käsitellään lähes 300 000 Turun seudun asukkaan jätevedet. Lisäksi laitos käsittelee alueen teollisuuden jätevedet.

Tapaamme ryhmänä puhdistamon alapihalla kello 17, josta siirrymme yhdessä eteenpäin.

Laatuinsinööri Jarkko Laanti kertoo meille puhdistamon toiminnasta ja sen jälkeen on laitoksella vierailu. Vierailu kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen siirrymme yhdessä Cafe Manuelaan iltakahville/-teelle noin kello 19-20. Kahvin ja teen yhteydessä kerromme uusimpia uutisia Naisten pankista.

TurunSeudunPuhdistamoIlmoittaudu viimeistään 3.11.2014 turku@naistenpankki.fi.   Mukaan mahtuu vain 30 ensin ilmoittautunutta.

TERVETULOA MUKAAN!