Kävele Naiselle Ammatti 11.9.2016 Kannuksessa

#äläunelmoi
Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa samanaikaisesti yli 60 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Tänä vuonna myös Kannus on mukana!

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA!

Tapahtuma alkaa alkuverryttelyllä pappilan pihapiirissä klo 15. Alkuverryttelyn pitävät ja kävelyä vetävät Marianne Mottinen ja Janne Nivala

Mukana on myös Etiopian Mekane Yesus -kirkon pastori sekä luennoitsija ja Hosainan teologisen seminaarin rehtori Degu Genffe Guyola.

Pidempi kävelyreitti kulkee pappilasta keskustan läpi Kitinkankaalle päin ja Kitinkankaan liikenneympyrän kautta takaisin pappilaan. Lyhyempi kävelyreitti kulkee pappilasta keskustaan, kirkon ympäri ja takaisin.

Pappilan pihamaalla on luvassa myös arvontaa ja pientä tarjoilua.

Tervetuloa!

Miksi osallistua kävelylle?

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisten yhteydessä lahjoituksina Ammatteja (30 e/kävelijä). Lahjoittaa voit alla olevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi. Voit lahjoittaa haluamasi käteissumman myös paikan päällä.

HALUATKO VAIN LAHJOITTAA?

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.