Kävele Naiselle Ammatti 15.9. Kalajoki

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa! Kalajoella kävellään tänä vuonna neljättä
kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Voit myös osallistua lipaskeräykseen haluamallasi summalla paikan päällä. Jokainen euro on tärkeä!

Ohjelma

Tapahtuma alkaa klo 11 jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakodilla. Kahvio on avoinna koko tapahtuman ajan, kahvi ja suolainen 5 euroa. Myynnissä myös arpoja, runsaasti palkintoja! Varaathan käteistä mukaasi!
Kävelytapahtuma käynnistyy Naisten Pankin puheenvuorolla ja alkulämmittelyllä.
Kävelyreittinä on siltojen kierros (2,8 km esteetön reitti).

Miksi naiselle Ammatti?

Naisten Pankki on tehnyt 12 vuotta työtä maailman köyhimpien naisten parissa, maailman hauraimmissa maissa. Jotta jokaisella naisella olisi ihmisarvoinen elämä, jokaisella naisella mahdollisuus omaan toimeentuloon ja jokaisella lapsella turvatumpi tulevaisuus. Työmme on koskettanut jo 300 000 ihmistä 16 maassa, 3 mantereella. Kaikkein kestävin tapa auttaa lapsia ja perheitä, ja katkaista köyhyyden kierre, on tukea naista omaan ammattiin. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

HALUAN VAIN LAHJOITTAA >>