Kävele Naiselle Ammatti 2.9.2018 Wien

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja Wieniin.

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Toivomme jokaisen kävelijän lahjoittavan keräykseen sopivaksi katsomansa summan. Jo 30 euroa auttaa yhden naisen ammatin alkuun.

Ohjelma

Wienin kävelytapahtuma järjestetään viikkoa ennen valtakunnallista tapahtumapäivää, sunnuntaina 2. syyskuuta klo 10.30 Nussdorfin kukkuloilla 19. kaupunginosassa.

Tapahtuman lähtöpaikka on D-raitiovaunun päätepysäkki „Nussdorf”.  Lyhyen alkuveryttelyn ja info-osuuden jälkeen lähdemme kävelemään kaupungin vaellusreitti numero 1 pitkin (Stadtwanderweg 1) Beethovengangin suuntaan. Emme kävele koko reittiä, vaan jätämme Kahlenbergin välistä ja kiipeämme pelkästään Nussbergille. Eli Wildgrubesta ylös Eichelhofwegille ja sieltä Nussbergin lakea (mahtavat maisemat sekä pohjoiseen että etelään) takaisin. Kävelyreitin pituudeksi tulee noin 5 km. Kannattaa huomioida, että osa reitistä on hieman jyrkempää ylämäkeä, vaikka maasto onkin helppokulkuinen. Kävelysauvat voi tietenkin ottaa mukaan, vesipulloa ja värikkäitä vaatteita unohtamatta! Kävelyn jälkeen, joka kestää noin tunnin, on mahdollisuus tutustua paikalliseen Buschenschankiin nimeltä ”Weinbau Maria Grötzer”, eli keskellä viininviljelyksiä sijaistevaan viinitupaan, joka on avoinna vain muutaman kerran vuodessa.

Lähde siis mukaan hyvän mielen kävelylle!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle